Luna iubirii, luna daruirii absolute, momente de mister si divin contopite cu miresme imbatatoare, create cu subtilitate si talent...

Creatia este una dintre artele maiastre, aduce Lumina si Incantare, te poarta in taramuri de vis si nemurire.
Amprenta sufletului o evidentiezi cu parfumul care te defineste. Poarta-ti Fiinta imbracata in arome divine si surprinde-ti stilul adaugand un accesoriu unicat!
Lansam in premiera parteneriatul cu Casa de Parfumuri YPA Artisan incepand cu 13 februarie 2018.
Raluca Vasile, parfumier cu valente unice in lumea aromelor, a studiat cu cei mai cunoscuti maestri parfumieri si iti ofera creatii personalizate, parfumuri cu amprenta unica a personalitatii tale.
Raluca a creat un nou parfum unic si imbietor, care iti va fermeca simturile si te va inalta in erele celeste ale imaginatiei divine:

DIVINE
Cocktail de iubire, parfum cu poezie (unisex)

Un parfum surprinzator, misterios si narcotic. Este o poezie romantica si senzuala, scrisa cu note seducatoare si intense de lime, vetiver, patchouli, lacrămioare, mandarin verde, frezii, piper roz, cuisoare infuzate in alcooluri narcotice. O adiere fresh, unisex. Proaspat dar totodata narcotic, realmente seducator!

Cu aceasta ocazie, lansam parteneriatul nostru, fiecare sticluta de parfum fiind imbratisata de o creatie BrosNor DeLuxe.

BrosNor DeLuxe a creat special pentru atelierul YPA Artisan by Raluca Vasile accesorii unicat, realizate din piele naturala, repousate manual.
Parfumul face parte din linia de parfumuri cu feromoni naturali #SoDelicious by YPA Artisan, alaturi de Godilicious si Oudilicious, parfumuri pentru zei si zeite, lansate in 2016.
Creatia YPA Artisan vine legata cu o curelusa de piele ce are atasata o frunza de cannabis sativa indica ce sfideaza natura, sculptata manual in piele naturala de artista Cristina Gazner - Cristescu de la BrosNor, artizana in piele naturala din generatie in generatie.
Curelusa artwork poate fi purtata la rochii, camasi sau bluze si este un detaliu inedit de o calitate superioara, ce vine cadou cu parfumul Divine.
Parfumul este disponibil in atelierul YPA Artisan by Raluca Vasile si pe E-shop. Pretul de lansare pentru parfum este 300 RON.

Va invitam la evenimentul de prezentare si lansare marti, 13 Februarie, ora 19:00, la sediul Atelierului YPA Artisan, str Ion Slatineanu nr 26, sector 1, Bucuresti

RSVP: Vineri, 9 februarie la email: raluca.vasile@smartbrand.ro

#
#