Mar 31, 2022, 11:53 PM
...pasiunea inseamna sa traiesti fiecare Creatie cu Trupul si Sufletul... Sunt o Femeie pasionala, la fel ca si tine, care, in plenitudinea ei, iubeste nebuneste si, in acelasi timp, aplica in iubirea ei Principii Stravechi, simte si traieste conform unor reguli pe care tu vrei sa le afli! Daca vrei cu adevarat sa le cunosti, ti le voi impartasi, curand, intr-n curs de Dezvoltare Personala. Scrie-mi daca esti interesata sa participi si vom discuta detaliile! cristina@brosnor.com
Mar 25, 2022, 9:01 AM
Iniferent care ar fi originea in sine a acestei zile, sarbatorirea si mentinerea ei in calendar in mod unaanim universal, a fost mentinuta, deoarece aduce un plus de optimism si voie buna, in zilele atat de schimbatoare dintre anotimpuri, ajutand si mentinand starea de bine si umorul sa se entina in randul cetatenilor.
Mar 17, 2022, 11:26 AM
Viata ta este mai mult decat un potop de experiențe si atat! Pastreaza amintirea tuturor lucrurilor care ti se intampla, pentru a putea sa inveti din ele! Opreste-te si straduieste-te sa pricepi sensul lucrurilor care ti se intampla! Pastreaza un jurnal pentru a putea sa tii evidenta acestor intamplari! Jurnalul este unul dintre acele sfaturi care par prea simple pentru a funcționa efectiv, dar, de multe ori, lucrurile simple  ne afectează cel mai mult viața!
Mar 9, 2022, 6:14 PM
Primavara este momentul optim pentru a face schimbar pentru tine, corpul si tenul tau. Terapia, este in esenta un catalizator al schimbarilor benefice pentru trup, minte si suflet. Poti sa alegi terapii olfactive, sau remedii naturiste, poti desigur sa alegi teratii la un centru medical specializat, sau, te poti bucura de un rasfat complet, la centru specializate pentru asta. Incepand cu tenul tau, mainile, trupul si mentalul si terminand cu atitudinea comportamentala, exista o sumedenie de terapii care te pot ajuta sa simti o schimbare grozava in viata ta de zi cu zi.
Mar 3, 2022, 10:21 PM
Arhetipal, mitul Dochiei in sine este despre Renastere, despre Noul An, despre ce lasam in urma pentru a putea sa ne pregatim sa primim NOUL in viata.