YPA Artisan by Raluca Vasile si BrosNor DeLuxe by Cristina Gazner - Cristescu si-au dat mana pentru a crea un parteneriat plin de magie si farmec in favoarea clientilor de elita.
Asa s-au nascut creatii unicat dedicate celor care vor sa fie originali si sa raspandeasca propria lor amprenta peste tot pe unde ii poarta Calea existentei lor.

 

De Valentine's YPA Artisan a creat Divine – Cocktail de iubire, parfum de lux cu poezie
Asa cum declara parfumierul Raluca Vasile, "DIVINE" este "un parfum surprinzător, misterios și narcotic. Este o poezie romantică și seducătoare, scrisă cu note senzuale și intense de lime, vetiver, patchouli, lăcrămioare, mandarin verde, frezii, piper roz, cuișoare infuzate ȋn alcooluri narcotice. Un miros fresh unisex, proaspăt și narcotic, realmente seducător."
Parfumu DIVINE face parte din linia de parfumuri cu feromoni naturali SoDelicious by YPA Artisan, alaturi de Godilicious si Oudilicious, parfumuri pentru zei si zeite, lansate in 2016.
Despre creatiile BrosNor DeLuxe care imbratiseaza sticletele de 50 ml de esenta divina cuprinsa cu drag in arome de neutat de catre maestra parfumiera, aceasta declara:
"Pentru că toate acestea trebuiau să poarte un nume divin, parfumul vine bine legat cu o cureluşă de piele ce are ataşată o frunză de cannabis ce sfidează natura, sculptată manual din piele naturală de prietenii de la BrosNor, artizani ȋn piele naturală din generaţie ȋn generaţie. Cureluşa artwork poate fi purtată la rochii, cămăşi sau bluze și este un detaliu inedit de o calitate superioară, ce vine cadou cu parfumul Divine."

Va invitam asadar Marţi, 13 Februarie, ora 19:00 sa ne fiti alaturi si sa savurati arome imbatatoare, bucurandu-va de noul parteneriat cu maestra parfumiera Raluca Vasile. Evenimentul de prezentare are loc la sediul Atelierului YPA Artisan din str Ion Slătineanu nr 26, sector 1, Bucureşti.
RSVP: Vineri, 9 februarie la email:

raluca.vasile@smartbrand.ro

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

"prin fereastra inimii
dragostea
evadează spre norii cenuşii
zborul iubirii
în dansul fulgilor de nea

deschid umbreluţa ornament
sărutului franţuzesc
într-un cocktail servit
pe nerăsuflate
până-n adâncul trupurilor noastre
amestecate

pe terasa sufletului
transfer lumină
cu ochiul soarelui
deschis în stea de aur
pe chipul tău."
H.P.

Parfumul este disponibil din luna Februarie ȋn atelierul YPA Artisan by Raluca Vasile și E-shop.

frunza14.JPG