Dragii mei dragi, am bucuria si onoarea de a va prezenta in premiera in Romania, initiativa Mihaelei Berciu, care isi doreste sa ajute generatiile cu varste cuprinse intre 28-40 ani sa isi dezvolte potentialul, sa renunte la anumite tipare de comportament care nu le sunt benefice si sa fie mai bine pregatiti pentru momentul in care vor deveni leaderi.

Mihaela considera ca pentru a avea leaderi inspirationali este nevoie de o schimbare de perspectiva la nivel de mase astfel incat acestia sa aiba o viziune clara asupra a ceea ce inseamna un leader care inspira si a modului de interactiune cu acestia.

Convingerea Mihaelei este ca in Romania exista un potential foarte ridicat de oameni capabili sa devina leaderi inspirationali si spera ca prin experienta si cunostintele acumulate pe parcursul carierei sale sa contribuie la formarea si dezvoltarea acestora.

Pentru a veni in ajutorul celor ce isi doresc o transformare personala si o renastere a constiintei si a intregului sistem de valori prorpiu, Mihaela Berciu a pregatit un eveniment unic in Romania, ce va avea lasarea la inceput de iunie, fiind primul eveniment care vine in sprijinul scopului amintit si se numeste "Leadership Inside Out".

Manifestarea face parte dintr-o serie de seminarii si workshopuri care isi propun sa formeze tineri ambitiosi si dornici sa faca o schimbare pozitiva in Romania si se va desfasura la Bucuresti, pe 2 iunie 2018 avand ca target publicul constitutuit din personalitatile din lumea de business.

"Leadership Inside Out" este un seminar interactiv, care ii va ajuta pe participanti, printre altele, sa capete incredere in sine. Increderea in propria ta persoana este un atribut obligatoriu intr-un mediu de business competitiv si sanatos, iar deprinderea acestruia reprezinta unul din primii pasi in drumul catre succes.

Pentru mai multe detalii sau pentru achizitionarea biletelor de acces:

Telefon: +40 732 881 766

Email: roxana@leadershipinsideout.ro

Organizatorii ne informeaza cu drag ca pentru grupuri mai mari de 3 persoane ofera pachete speciale, iar in vederea in care va doriti sa deveniti partener al evenimentului va asteapta cu deschidere completa pentru a va exprima acordul in aceasta directie, indemnandu-va sa va adresati prin mijloacele de comunicare online si nu numai, in vederea comunicarii pasilor ce ar trebui urmati pentru o colaborare benefica ambelor parti.

BrosNor Events se implica cu drag pe partea de PR in acest proiect si va invita sa ii urmati exemplul.