afis_home_of_strings.jpg

 

Duminica, 25 martie, incepand cu ora 19:00, Filarmonica "George Enescu'' in colaborare cu Asociatia Home of Strings, va invita cu drag la sala mica a Ateneului Roman la un Concert Pascal unde il veti intalni pe solistul Cosmin-Horatiu Stoica, Concert Maestru al filarmonicii "Paul Constantinescu'', care va interpreta Sonata nr 1 pentru vioara-solo de J.S.Bach.
În partea a doua a concertului, în interpretarea solistelor soprana Maria Ungheanu și mezzosoprana Andreea Nina Achilov, acompaniate de un ansamblu cameral format din extraordinarii instrumentisti ai Operei Romane, veti audia una dintre cele mai emoționante capodopere ale muzicii sacre din toate timpurile, Stabat Mater de G. B.Pergolesi (1710-1736), reprezentant de seamă al barocului muzical Italian.

Va invitam asadar la o seara de muzica sacra, intr-o armonie desavarsita, alaturi de suflete luminate si voci sclipitoare.

home_of_strings.jpg

 

BrosNor saluta initiativele Asociatiei Home of Strings, implicandu-se in sustinerea proiecteleor demarate de Cristi Voicu si sprijinind evenimentul din seara zilei de 25 martie cu modeste cadouri oferite publicului spectator ( Gift-Cards cadou fiecarui spectator ) si creatii unicat oferite artistilor.
 

Biletele se pot achizitiona de aici. Alaturi de BrosNor se cuvine sa amintim sustinerea pe care o ofera si sponsorii si partenerii acestui frumos proiect.Daca aveti intentia de a sponsoriza proiectele demarate de Home of Strings va invitam sa il contactati pe domnul Cristi Voicu, Domnia Sa oferindu-va toate informatiile necesare acestui demers.

sponsori_home_of_strings.jpg