avatars-000305429562-oiiqo5-t500x500.jpg

 

Dragii mei,

Am curajul să spun liber ce gândesc și ce simt. Îmi asum alegerile mele și sunt fericită pentru că mintea mea nu poate fi "dezinfectata" sau prelucrată. De aceea, am ales sa scriu acest articol, oferind raspuns la unele nelamuriri pe care poate le aveați cu privire la persoana mea în contextul actual. Am fost întrebată de ce am scos de la prieteni anumite persoane, sau de ce nu mai interacționez cu ele.

Am scos de la prieteni pe toți cei care postează ceva care are legătură cu mascarada asta mondială. Am păstrat alături doar petsoane care îmi trimit mesaje sau au publicații sau postări care conțin orice altceva în afară de această prostie mondială. Primesc cu drag mesaje pozitive sau glume pe seama acestei "pandemii" de spalare pe creieri.

Dragilor, toată acesta poveste care vă este băgată pe gât ca o ciorbă seacă și fără gust, lingură cu lingură, cu sila, este doar o manipulare în masă!!! Eu refuz sa ma înregimentez în ea. Nu mă uit la tv, nu ascult radio, nu citesc așa zise știri! Am înțeles despre ce e vorba și aștept să văd până unde merge si cât ține.... Public din când în când articole aici pe blog, sau ironii pe facebook dar mă dezic de tot ce susține această spălare mondială de creier!

Consider că tot ceea ce trăim acest moment la nivel mondial reprezintă o distopie oribilă, dar reală din pacate și deja este o încălcare majoră a drepturilor fundamentale ale omului, FĂRĂ logică și fără rost, în scopul obținerii beneficiilor pentru cei care vor a nouă ordine mondială.

Știu destule pentru a înțelege că ceea ce cred nu este o nebunie, ci chiar adevărul, realitatea. Și atunci, în clipa când văd oameni că se implică în donații ( doar spălări de bani de fapt și de drept... ), în tot felul de igienizări, dezinfectări ( și firmele respective trebuie să iasă pe plus, nu? ), în tot soiul de propagare a acestei porcării mondiale, mă retrag elegant.

Nu pot impune ceea ce știu eu ( chiar dacă este adevărul ), nimănui. Fiecare are un adevăr absolut în care crede. Nu am dreptul sa vin si sa il schimb, mai ales dacă acea persoana nu este dispusă să vadă realitatea. Prin urmare, ma retrag si astept revenirea la noua realitate. Pe cei care îmi sunteti rude și prieteni va tin la distanță sau evit discutia despre acest haos, tocmai pentru că îmi sunteti dragi.

Vă respect adevarul VOSTRU și nu cred ca are vreun sens sa duc munca de convingere cu voi pentru a va relata adevarata realitate. Ar fi un consum inutil de energie și de timp. Așadar va accept asa cum sunteti. Pe cei care reprezintă cantitate neglijabilă, ii scot din "joc" direct, FĂRĂ drept de apel. Am nevoie în jur de oameni cu minte luminată, nu de roboței teleghidati. Am obosit insa sa fiu ca in cântecul lui Phoenix ( << "nebunul" cu ochii lui închiși >> ), sau ca Don Quijote în lupta cu morile de vânt. Si am gasit solutia optima: Block, unfollow, unfriend.

Cine e deschis și pricepe interesele de dincolo de toată povestea asta, bine. Cine nu, iarăși bine. Viața merge înainte. Cel puțin pentru mine, merge. Ies afara zilnic, ma port normal, nimeni niciodată nu ma va putea obliga sa port mănuși și masca indiferent de ordonanțele lor tâmpite și aberante! Nimeni nu ma poate obliga sa imi restrang drepturile fundamentale prin ordonanțe militare abuzive!!!!!

Voi socializa REAL cu cine vreau, oricand, voi sărbători sărbătorile cum doresc, în vizită sau cu invitați, nu mă poate obliga nimeni sa devin un iepuraș care primește și execută ordine. Asta sunt. Așa voi fi mereu.

Va sărut cu drag și asumat. Eu inca sărut si îmbrățișez oamenii și dau mâna cu ei. Nu accept pretextul impus pentru a mă distanta de ei.