Comunitatea de social media din Romania se bucura de cel mai mare eveniment anual care reuneste personalitati, bloggeri, vloggeri, influenceri si persoane cu notorietate intr-o manifestare unica ce are loc la JW Marriott in fiecare toamna.

Webstock 2017 reuneste comunitatea pasionatilor de online si aduce in prim - plan ultimele tendinte din social media. Printre personalitatile prezente anul acesta la Webstock se numara Lucian Mandruta, Raluca Kisescu si Marius Manole.

In cadrul evenimentului vor avea loc sesiuni sustinute de speakeri renumiti si la Gala Webstock Awards vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc realizate in ultimul an.

De asemenea, Webstock va fi difuzat integral on-line in direct, pri transisii live oficiale si transmisii realizate de catre participantii comunitatilor on-line.

Webstock Awards se afla la cea de-a zecea editie si este competitia care ofera recunoastere unora dintre cele mai inedite si creative proiecte din mediul online, lansate in ultimul an in Romania.

Te invitam sa iti sustii preferatii intrand aici si participand la vot.

Urmareste #webstock17 pe retelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele noutati!