IMG-20171017-WA0000.jpg

Conferinta de Presa de la Palatul Suter, situat langa Parcul Carol, a avut loc la o zi distanta de unul dintre cele mai asteptate evenimente de fashion al anului:

ROMANIAN FASHION PHILOSOPHY

Prezenti la conferinta de presa au fost Catalin Botezatu, Razvan Valceanu, Ana - Maria Cornea si fondatorul Fashion Channel, Marzio Nocera, care a anuntat in premiera, lansarea Fashion Channel Romania cat de curand, in colaborare cu partenerii romani.


"Ne dorim ca Romanian Fashion Philosophy sa fie un eveniment aparte, unde designerii autohtoni sa aiba o buna vizibilitate. Am incheiat parteneriate cu BRCC, CCIR si Camera de Comert a Olandei, la cererea acestora, in ideea de a sustine creatorii si designerii de moda din Romania, Avem un partenriat cu Federatia Romana de Design, prin Clara Rotescu." a declarat in cadrul conferintei Ionut Constantin


Catalin Botezatu, creator de moda si designer de renume a declarat despre Romanian Fashion Philosophy:
"una dintre cele mai importante manifestari de fashion din romania isi deschide portile la Avenue 48, unde nu mai putin de 40 de creatori consacrati din Romania, Republica Moldova, Italia si nu numai, isi vor expune colectiile.
Este un eveniment in forta, cu manechine internationale, dar si din Romania, cu specialisti, cu machiaje speciale semnate Mirela Vescan, cu coafuri semnate Laurent Tourette, deci numai profesioniti!"
 


Razvan Valceanu este prezent la Romanian Fashion Philosophy cu o colectie speciala, inedita care va surprinde in mod placut publicul.
 

Intrebat cum ne va surprinde, Razvan Valceanu a spus:
"Business-ul meu se axeaza mai mult pe stilul couture, adica fiecare client pleaca de la mine cu un produs al sau, ( o creatie realizata pe masurile sale n. r. ).
Daca nu ar fi fost Romanian Fashion Philosophy, eu nu as fi facut prezentari de moda pe scena, pentru ca nu aceasta este filosofia brand-ului meu.
Dar inchegand aceaste concepte si prezentandu-le la Fashion Philosophy si anul trecut, am identificat oportunitati pe zona de arta.
Acesta este momentul cand fac publica expresia fashion-ului din punct de vedere artistic.
Hainele, te pot ajuta sa poti transmite o expresie pe scena si eu asta urmaresc vineri la show."


"Brand-ul Mineli a crezut in acest festival, fiind alaturi de Romanian Fashion Philosophy inca de la prima editie. Colectia prezenta la aceasta editie este una speciala, care sper sa va placa, este conceputa ca o capsula primavara-vara 2018." a declarat Ionut Glavan, designer de incaltaminte de lux. si fiondator al brand-ului Mineli Boutique


Prezenta alaturi de creatorii de moda si designerii renumiti la Romanian Fashion Philosophy este si Cristina Iancomi, cu brand-ul sau Ambra Design.

"Am participat la diverse concursuri nationale si internationale, si ma bucur sa particip la acest festival, in ideea in care voi crea o traditie si voi participa si la celelalte evenimente pe care le veti organiza." a declarat Cristina Iacomi.


 

Designer si creator dar mai ales o luptatoare pentru drepturile artistilor creatori de moda din Romania, prin Federatia Romana de Design Vestimentar si Accesorii, Clara Rotescu este prezenta la Romanian Fashion Philosophy.

Despre lupta Domniei Sale dar si a celorlalti artisti din Romania pentru drepturile lor, veti putea citi un interviu in exclusivitate in curand pe brosnor.com.


Asadar, va asteptam cu drag in perioada 18 - 20 octombrie la Roamanian Fashion Philosophy, alaturi de artisti de renume din industria fashion, la Avenue 48, incepand cu ora 18:00.
Programul integral al evenimentului este disponibil pe site-ul Fashion Philosophy.