O experienta unica oferita de catre un profesionist desavarsit

Cam asa s-ar descrie ceea ce simti atunci cand pasesti intr-o poveste: povestea daruita cu pricepere si maiestrie de catre Marian Cotoi, un profesionist cu valori, bine structurate, reflectate in seriozitatea cu care isi trateaza fiecare client in parte.

 

 

Asa cum chiar el insusi spune, este o persoana care a reusit sa ajunga in prezent, facand lucrurile "cu daruire, perseverenta, munca si incapatanare", iar aceste atribute se oglindesc in fiecare zambet al clientilor care pleaca multumiti de la el.

Aici lumea este doar a ta, pentru cateva ore te simti ca o zana. Din momentul in care ai pasit pe taramul magic, in care fiecare lucru este in armonie, culorile in echilibru cromatic si atmosfera diafana, ca un vis, incepe magia.

Te intampina, surazator, cald, cu o strangere de mana si multa amabilitate. Esti invitata sa te asezi in fata unei oglinzi din alte vremuri care face parte din setul de mobilier distins, pe care il vei remarca negresit.

Esti servita ca o regina...Te simti feminia si atragatoare prin insasi faptul ca esti tratata cu eleganta si politete.

Logo_MC.png

12593766_1107554709266221_4543732631000683057_o.jpg

 

Are loc diagnosticarea parului si alegerea paletei de culori, apoi stabilirea celorlati pasi.

Daca optezi pentru o schimbare completa de look, te sfatuiesc cu drag sa ai deplina incredere in hairstilistul tau, (pentru ca da, dupa o vizita in salonul lui, vei hotari ca nu vrei sa mai lasi pe altcineva sa se atinga de podoaba ta capilara, in afara de Marian Cotoi ), lasandu-l sa aleaga coafura sau tunsoarea care considera el ca ti se potriveste cel mai bine. Iti garantez ca este o alegere incununata de succes!

Urmeaza procesul de lucru propriu zis, in acorduri muzicale melodioase, care te fac sa te simti comfortabil si in echilibru cu tine si Universul.

14895606_1416037928436313_345573875_o.jpg

Este o placere sa il privesti cum lucreaza, este o placere sa il simti cum iti atinge fiecare suvita de par, iar daca nu ai fost pana acum la el la salon, e timpul sa iti faci o programare cat mai repede.

Este stilistul la care apeleaza mai multe celebritati din zona mass-media autohtona, iar asta iti acorda un sentiment aparte, te face sa te simti importanta, asemeni unei vedete.

Intotdeauna este la zi cu tendintele, iti ofera sfaturi pertinente in materie de hairstyle si stil in general, fiind un barbat cu o tinuta impecabila care emana eleganta si profesionalism.

maxresdefault.jpg

media_147204321735841400.jpg

 

Iti recomand sa ii faci o vizita cat mai curand si sa optezi pentru acea schimbare la care visezi de atat timp, pentru ca vei trece printr-un tratament regal pe care ti-l poti permite cu siguranta!

De asemenea, daca vrei sa urmezi o cariera in domeniul acesta, Academia de Coafura “Marian Cotoi” din Bucuresti are portile deschise celor dornici de afirmare.

Pentru orice alta informatie, cu mare drag te invit sa vizitezi site-ul aici.

Fii o regina in viata ta, descopera-ti puterea interioara si alege sa traiesti magia devenirii printr-o schimbare de stil alaturi de Saloanele Marian Cotoi.

IMG_20161030_162414.jpg