Fiecare femeie își dorește să fie unică atunci când este mireasă și fiecare doamnă și domniță care participă la acest moment mirific din viața celor doi miri, vrea să arate cât mai bine. De aceea BrosNor vine cu unele propuneri în tendințe, pentru anul vară-toamnă 2020.

Accesoriile alese oferă o anumită clasă unei ținute, ele fiind de altfel si o mărturie a personalității persoanei care le poartă. De aceea, este important să fie alese cu grijă la detalii.

Fotografie realizata la Festivalul de Moda de la Paris, unde BrosNor a fost prezent gratie IT Kids si Catalina Buzdun Rafaila.

Propunerile noastre pentru 2020 prezintă accesorii în cromatică diversă, cu modele florale, din materiale luxuriante, care conțin piele naturală, catifea, cristale, broderii, mătase și....BLANĂ!

Fie că vorbim despre accesorii de păr ( flori din piele naturală) sau poșete și genți, UNICITATEA lor cu siguranță că va fi un must-have la nunta pe care o visezi.

“Play” este un accesoriu versatil, o floare din piele naturală creată manual, care poate fi folosită atât ca ornament pentru coafurile miresei , nașei, soacrei, precum și ca element comun între participanții la nunta ( butonieră pentru domni, corsaj pentru doamne, mărturii de nuntă pentru invitați, accesoriu pentru domnișoarele de onoare).

Ca mărturii de nuntă, pot fi oferite brelocuri-inimă , create din blană veritabilă de vulpe sau nurcă, în diferite cromatici.

În ceea ce privește poșetele sau gențile, BrosNor propune în 2020 creații unicat, realizate MANUAL, din piele naturală, dar mai ales blană veritabilă. O astfel de creație are prețuri cuprinse între 500 si 1700 de lei, dar, poate fi și închiriată pentru evenimente!

Pentru Nașă recomandăm o poșetă din blană de vulpe polară, cu dimensiuni XL, care va completa oricare ținută și o va pune în valoare, indiferent de anotimp. “Touch-Vis Alb" este o poșetă cu efect glamour care cu siguranță te va scoate din anonimat!

De asemenea, “Lupoaica", este o poșetă din blană de lup, care este potrivită pentru a fi purtată de către Nașă în cadrul unei nunți.

Pentru domnișoare de onoare sau copii, recomand creația “Chihlimbar", o gentuță din blană de vulpe, accezorizată cu cristale.

Pentru copii ( domnișoare și copile sau adolescente ), recomandăm creații din Segmentul "Youth" din Colecția “Toamna Arhaică”: mici poșete din Astrahan, Vulpe, sau chiar Focă.

Pentru Soacra Mare sau Soacra Mică, propunerea BrosNor este axată pe creații clasice, de exemplu “Acer Rubrum" sau “From Darness to the Light" dar și "Ambrozia Divinum". Acestea sunt alegeri ideale. Catifeaua, perlele, cristale precum și blana vor fi cu siguranță o alegere potrivită pentru a fi purtate la nuntă.

De asemenea, ca jurnal de nuntă, credem cu tărie că “Lux in Tenebris” este cea mai bună alegere! “Lux in Tenebris” este o agendă-jurnal, creată manual, din blană veritabilă de vulpe, nurcă, precum și din alte blănuri, accesorizată cu broderii, cristale sau perle.

Pentru mireasă propunem creații clasice, personalizate, din piele naturală suede ( piele întoarsă ), catifea și pene, precum “Comoara Cleopatrei", desigur, în cromatică diversă, disponibile pe comandă specială.

1575709685834.png

Pentru recomandări complete cu privire la nuntă, recomandăm cu drag REVISTA "Nunta", unde găsiți un ghid complet dedicat celor care aleg să facă acest pas în 2020.