Mar 11, 2024, 1:09 PM
Deși ideea de prietenie este una frumoasă și aspirațională, argumentele împotriva existenței unei prietenii perfecte nu pot fi ignorate. Prietenia este adesea considerată un pilon esențial al vieții umane. Cu toate acestea, ea este doar un mit. Nu exista cu adevarat!
Mar 5, 2024, 7:35 PM
Femeile, cu grația și puterea lor inerentă, poartă în ele o magie unică. Este magia de a hrăni, de a crea și de a da viața. BrosNor, artizanul extraordinar, își țese magia prin creații artizanale care reflectă frumusețea și complexitatea spiritului feminin. Arta BrosNor este o sarbatorire a emancipării. Împreună, femeile și artizanii precum BrosNor contribuie la o lume care apreciază și prețuiește calitățile unice pe care le aduce fiecare individ.
Jan 5, 2024, 11:32 AM
Acceptă angajamentul de a te descotorosi de lucrurile vechi si nefolositoare și de a te organiza investind într-o geantă din piele lucrată manual, care combină perfect funcționalitatea cu moda.
Mar 26, 2023, 9:29 AM
Mar 10, 2023, 6:37 PM
Frica este un produs al minții, este un proces mental care face ca îngrijorarea și îndoiala să apară în noi și, din moment ce este un proces mental, vă puteți folosi mintea pentru a-l opri și pentru a trăi o viață satisfăcătoare Schimbarea este inevitabilă. totul în viață înseamnă schimbare continuă. Din nefericire, majoritatea oamenilor se tem de schimbare. Citește articolul si afla cum poți sa scapi de aceasta frica!
Feb 10, 2023, 3:34 PM
Îmi este greu să găsesc motivația pentru a începe să fac exerciții fizice 😪. Tu ce faci pentru a-ți recăpăta motivația? Este despre Motivatie, sau despre altceva de fapt?
Jan 15, 2023, 5:41 AM
Încrederea vine odată cu cunoștințele: Cu cât știi mai multe despre tine, despre profesia ta și despre lucrurile care îți plac sau pe care vrei să le faci, cu atât ești mai încrezător. Atunci când crezi în capacitățile tale și depui efort, poți face mult mai mult și mult mai bine decât crezi. Vrei sa afli cum? Citeste articolul de azi:
Dec 20, 2022, 11:58 AM
Atunci când viața îți dă lămâi, fă o limonadă!
Jun 6, 2022, 6:19 AM
Tu cum iti incepi ziua? O cafea aromata? O baie energizanta sau relaxanta? Timp cu animalutele de companie? Oricum ar fi, este momentul tau de tihna si relaxare si merita sa il traiesesti la maxim! Daca nu ai idee cum poti sa iti imbunatatesti diminetile, inspira-te din articolul "ZECE lucruri care îți fac dimineața PERFECTĂ" de la BrosNor Blog.
May 24, 2022, 5:20 PM
Sunt o femeie obisnuita, sunt un om, la fel ca tine. Cu vicii, cu dorinte, cu nemultumiri, cu griji, cu bucurii... Sunt doar Cristina, o femeie pe cat de fascinanta, pe atat de simpla.