BrosNor te invită să te avânți într-o aventură plină de surprize și bucurii de Paște. Hai să te alături Vânătorii de Comori pe care BrosNorel ți-a pregătit-o, din minunata colecție "Felurite și Iubite"!

BrosNorel_Vanatoarea_de_comori_cu_data.jpg

În această vânătoare specială vei descoperi o varietate de creații unice și încântătoare, pregătite să-ți aducă zâmbetul pe buze și să-ți încânte inima. De la poșete decorate cu motive ale naturii și accesorii unisex, până la ornamente de Paște pictate manual și genți elegante pentru orice ocazie, comorile noastre sunt gata să fie descoperite și îndrăgite. De asemenea, ți-am pregătit vouchere, discounturi și multe alte surprize!
Tot ce trebuie să faci este să ne urmărești începând cu 26 Aprilie, când lansăm noua colecție "Felurite și Iubite" dar și "Vânătoarea de Comori de la BrosNor" ca sa afli cum poți să vânezi comorile ascunse de BrosNorel.
Alătură-te aceastei Vânători de Paște și lasă-te captivat de farmecul și rafinamentul fiecărei piese. Fiecare creație este realizată cu măiestrie și pasiune, reprezentând o simbioză perfectă între tradiție și modernitate.
 

IMG-20240415-WA0058.jpg

Vino și fii parte din această Vânătoare plină de surprize și emoții! Comorile lui BrosNorel te așteaptă să le descoperi și să le îndrăgeșți în această sărbătoare a bucuriei și speranței. Așteptăm cu nerăbdare să te avem alături de noi!
Din 26 Aprilie, doar la BrosNor! Urmareste-ne pe Social Media ca sa poti participa!