BrosNor Gala Awards 2017

De ce o Gala BrosNor? Pentru ca ne-am dorit o maniera eleganta de a multumi in mod public tuturor acelora care ne-au fost alaturi si fara de care evolutia si dezvoltarea noastra nu ar fi putut fi posibile. Sarbatorim nu doar DOI ani de activitate, ci pe fiecare partener in parte pentru efortul si dedicatia cu care ni s-a alaturat in lungul si anevoiosul drum de antreprenoriat. Fiecare dintre cei prezenti la Gala si-a adus aportul intr-o masura, contribuind cu cate o caramida la contructia unui brand de succes, care este astazi BrosNor - Handmade DeLuxe & Dedicated Workshops.

Criteriile pe baza carora am ales decernarea premiilor BrosNor 2017 sunt strans legate de implicarea celor premiati in proiectele companiei precum si de contributia pe care si-au adus-o in crearea, promovarea, mentinerea imaginii noastre in mediul de business intern si chiar international.
Astfel, exista entitati care ne-au fost mentori si au reprezentat o reala inspiratie pentru dezvoltarea business-ului nostru, avem alaturi parteneri care au ales sa ne sustina prin facilitarea accesului la seminarii si cursuri, ne bucuram de asemenea de sponsori care au facut posibila mentinerea noastra pe piata intr-o competitie tot mai acerba in acest domeniu de arta si creatie.

BrosNor acorda urmatoarele Premii:


PREMIUL PENTRU MENTORING SI INSPIRATIE
PREMIUL PENTRU CEL MAI LONGEVIV PARTENERIAT
PREMIUL PENTRU CREAREA UNEI IMAGINI DE BUSINESS
PREMIUL PENTRU IMPLICAREA SI PROMOVAREA IMAGINII BROSNOR
PREMIUL DE EXCELENTA BROSNOR

Suntem onorati sa putem oferi premiile BrosNor unor parteneri precum: