Membri BrosNor Club beneficiaza de reduceri exclusiviste la creatiile BrosNor DeLuxe, acces gratuit la toate workshop-urile si activitatile conexe organizate de BrosNorWorkshops*, discount-uri avantajoase din partea partenerilor BrosNor&Partners si surprize sau cadouri oferite cu ocazia aniversarilor, onomasticelor sau sarbatorilor legale.
Orice persoana care are peste 18 ani poate dobandi calitatea de membru in BrosNor Club. Membership-ul nu este conditionat de apartenenta la alte organizatii sau grupari, cu toate acestea dorind sa mentinem o comunitate high-class ne rezervam dreptul de a ne selecta membri.


Abonamentele disponibile pentru inscrierea in cadrul BrosNor Club:

  • TREI luni - 135 RON
  • SASE luni - 240 RON
  • DOUASPREZECE luni - 495 RON
  • DOUASPREZE luni UNIUNEA EUROPEANA - 500 EUR

PLATA ABONAMENTULUI SE ACHITA PRIN TRANSFER BANCAR, INTEGRAL, IN MOMENTUL INSCRIERII IN BROSNOR CLUB!
Validarea membership-ului este efectuata in momentul confirmarii platii aferente tipului de abonament ales.
Taxa lunara de membership ( daca nu se opteaza pentru un abonament ), este de 50 RON si include doar accesul la discount-uri pentru produsele BrosNor Family, fara acces gratuit la ateliere sau activitati conexe.

In calitate de MEMBRU al BrosNor Club, beneficiezi de reduceri la evenimentele organizate de BrosNor Events, inscrierea prin BrosNor la Targuri putand sa iti aduca discount-uri de PANA LA 50% din taxa per targ*!!!

Calitatea de Membru al BrosNor Club ofera posibilitatea de a comanda un produs sau o creatie fara a fi necesara achitarea unui avans pentru aceasta. Aici sunt incluse segmentele: BrosNor DeLuxe, BrosNor Events, BrosNor Family**.
Neachitarea comenzii efectuate, insa, anuleaza calitatea de membru al BrosNor Club, fara posibilitatea returnarii taxei aferente abonamentului in curs. Ne dorim ca onestitatea si respectul reciproc sa fie valorile care ne unesc pe acest drum, intelegand prin aceasta, ca munca unui artist trebuie tratata cu buna cuviinta!

BrosNor Club pentru COMPANII cu pana la 30 de angajati, are o oferta UNICA: ABONAMENT ANUAL la pretul de 1500 EUR cu DOUA WORKSHOP-URI Corporate Zen incluse si reduceri de pana la 50% la TOATE COLECTIILE BrosNor precum si beneficii acordate de partenerii si colaboratorii BrosNor.

Te asteptam sa faci parte din UNICUL club exclusivist de acest tip din Romania.

DEDICAT ARTISTOCRATULUI DIN TINE.


Pentru inscrieri te rugam sa ne trimiti un email la office@brosnor.com cu titlul: Club BrosNor.

*la achizitia unui abonament de DOUASPREZECE LUNI

**la achizitia unui abonament de SASE LUNI