Produsele BrosNor sunt sigure pentru mediul inconjurator?

Garantat, produsele BrosNor sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Cu toate acestea, daca va doriti produse destinate depozitarii alimentelor sau produse pe care le vor folosi copiii si animalele de casa, va rugam sa specificati acest fapt atunci cand veti face comanda.In acest fel vom putea garanta siguranta produsului in contact cu cei dragi dumneavoastra.

Produsele BrosNor se pot spala?

Desi produsele BrosNor sunt impermebile datorita sigilarii lor cu lac poliuretanic, ceea ce le face si imune impotriva oricaror insecte, este recomandat sa nu spalati produsele cu apa. Daca doriti sa le curatati, putweti utiliza o solutie degresanta non alcoolica. In cazul in care aveti intrebari va stam la dispozitie non-stop via email la office@brosnor.com

Pot sa particip la Seminarul BrosNor daca nu sunt din Bucuresti?

Da, poti. Te rugam sa ne lasi datele tale ( nume, prenume, numar de telefon si adresa de email ) pe adresa office@brosnor.com si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil ca sa te anuntam cand vor avea loc urmatoarele Seminarii si cum poti participa din comfortul casei tale.