MONA MIHAI,
MONA MIHAI,
"Atelierele BrosNor ofera un nou stil de relaxare pentru adulti si adolescenti prin reciclare creativa."
GEORGETA CIOBANU
"Creatiile BosNor sunt extraordinare, va spun pentru ca am participat si am vazut exact executarea lor, iar serviciile sunt foarte benefice si am cunoscut si omul din spatele acestor serviicii, un om extraordinar de bun si cu mare dragoste pentru oameni."

Daniela Petre
Daniela Petre
Artist Designer, Ma' Belle
"Acest concept, plecat de la o indeletnicire practicata de stramosii nostrii, actualizat si innobilat, aduce culoare si stralucire oricarui ambient, sau eveniment. Creeaza astfel o atmosfera de lux oriunde."
Marian Cotoi
Marian Cotoi
Hair - Stylist, Saloanele Marian Cotoi
Marian Cotoi Hairstylist, Saloanele Marian Cotoi, Bucuresti "Cristina Gazner - Cristescu de la BrosNor, a colaborat cu noi si a fost prezentă la workshop-urile organizate de Axelle. Ea s-a bucurat de schimbari de look super stylish, ce i-au pus în valoare frumusețea. Ce părere aveți? Vă place? Va invitam sa citiți articolele scrise de ea pe blog!"
Andreea Anchievici
Andreea Anchievici
Director, Axelle Romania
"Daca vreti sa va personalizati salonul, noi recomandam BrosNor"

Cecilia Huzuna
Cecilia Huzuna
Fashion Designer, By Cecillia
"BrosNor, un partener de nădejde! Un partener activ, plin de surprize , implicat, creativ și motivat in tot ce face. Exclusivitatea serviciilor, spune totul despre BrosNor! Multumesc pentru serviciile oferite!"
Teodora Dumitrof
Teodora Dumitrof
scriitoare, parinte al unui copil cu TSA, Colaborator BrosNor
"BrosNor aduce bucurie pe chipurile copiilor nostri prin minunățiile pe care le face (împreuna cu ei), în cadrul atelierului de la ATCA (Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata):semne de carte, felicitări, peisaje, coșulețe; împletite cu atâta migală și dragoste. Mulțumim!"

Florin Burescu
Florin Burescu
creator de moda si fashion designer, Florin Burescu Atelier
"BrosNor este site-ul ce îmi bucură sufletul! Spun asta pentru că mereu găsesc informații utile servicii ce-mi sunt de mare folos și mă bucur mereu să citesc lucruri plăcute și constructive pentru viață. Am ocazia de a citi și a vedea foarte multe lucruri datorită frumoasei mele meserii, în schimb aleg să fac o selecție, iar cu mândrie spun că brosnor.com face parte din ceea ce-mi place să văd și să citesc."
Stefan Ovidiu Baicu
Stefan Ovidiu Baicu
Fotograf Profesionist, Stefan Ovidiu Photography
"Daca in stilul corean Tae Kwon Do vorbim de “Calea mâinilor și a picioarelor”, la BrosNor este despre suflet si dorinta talmacite in arta lucrului manual"
Vanda Jianu
Psiholog, Terapeut
"Interactiunea mea cu BrosNor a fost extraordinara. Am fost incanta sa am ocazia sa particip la un eveniment dedicat doamnelor, unde am intalnit oameni frumosi, din multe domenii, nutritionisti, consilieri, terapeuti, creatori, stilisti, oferindu-ne o seara Zen; relaxare, armonie si stare de bine. Recomand personal BrosNor ptr originalitate, creativitate, diversitate si profesionalism!"

Camelia Ion
Camelia Ion
Fondator. Redactor si Grafic designer, Revista Furca de Aur
"Serviciile BrosNor ...in spatele unor sevicii de calitate se afla intotdeauna o persoana calda, organizata, dispusa sa te asculte si sa te ajute atunci cand ai nevoie! Asa am cunoscut-o eu pe Cristina si ale sale proiecte expuse cu multa atentie in cateva pagini de socializare. Multumesc ca te-am cunoscut!"
Oana si Marius Vornicescu
Oana si Marius Vornicescu
Art Director, Yoga Mov
"Am apelat la serviciile Brosnor pentru aranjamentele florale de la nunta nostra si am fost foarte incantata. Am avut niste cereri mai pretentioase cu care Cristina s-a descurcat de minune. Ambele buchete au fost superbe, bratarile pentru domnisoare si dorinta mea de a avea aranjamentele in ghivece pe care sa le poata lua invitatii ca amintire la final au iesit elegante si frumoase. Multumim pentru coloritul acestei zile! "

Tudor Coston Sicomas
manager, compania independenta "Teatrul de Pica"
"De ce BrosNor? Pentru ca BrosNor reprezinta arta. Arta intr-o forma pura si superioara. Arta creata de un Om ai un Artist unic si deosebit – Cristina Gazner - Cristescu. O doamna care stie sa puna suflet si pasiune in tot ceea ce face – de la a fi un bun prieten pana la a creea adevarate capodopere handmade. BrosNor este, de fapt, mai mult decat o simpla afacere ori meserie. Este o atmosfera realizata din suflet pentru suflet. De la un Om catre toti ceilalti oameni. BrosNor si Cristina Gazner - Cristescu daruiesc, de fapt, frumusete si delicatete prin obiectele prezentate, inspira prin simplitate, eleganta si valori umane superioare. Sunt cu adevarat mandru ca, de ceva timp, BrosNor a devenit partener al companiei independente "Teatrul de Pica" al carui manager sunt. Inca de la primii pasi facuti impreuna, BrosNor a oferit spectatorilor nostri surprize si cadouri de o mare finete, contribuind la atmosfera artistica de clasa pe care am incercat mereu sa o dau spectacolelor noastre. Asadar, de ce BrosNor? Din trei motive – Arta, Om, Suflet!"

Blank Image

Va invitam sa ne lasati o parere...
 

Contact