palarie_neagra.jpg

 

Incepem saptamana cu un final de luna si un alt inceput. Te provoc la o introspectie a ceea ce esti tu cu adevarat si vreau sa te gandesti la sfarsiturile si inceputurile din ultima ta saptamana, luna, ultimul an... Ar trebui sa te gandesti cu bucurie si recunostinta, pentru ca fiecare experienta in parte ti-a adus cu ea o poarta care ti-a deschis calea catre cunoastere si posibilitati multiple de dezvoltare si progres personal. Esti femeie sau barbat, e mai putin relevant cand e vorba de forta ta interioara si ce simti.

bretele_cayute.jpg

Cu toate ca te gandeai ca voi scrie despre inceputuri si sfarsituri, nu va fi asa... Am amintit insa de acestea ca sa te atentionez ca ele exista... Vom incepe saptamana aceasta cu ganduri despre cum te simti atunci cand esti curtat/a. Cum, vei spune, eu? Da! Chiar tu! Cum te simti cand primesti complimente, cand cineva iti arata aprecierea sa direct si iti valideaza efortul depus pentru a te face remarcat/a? Cat efort depui zi de zi pentru imaginea ta? Cum iti atragi partenerii de afaceri si cum iti mentii prieteniile? Esti tu si atat, sau zilnic porti o masca? Fii sincer/a cu tine! Iti spun cu siguranta ca porti clipa de clipa o masca. Singurul moment cand o dai jos este seara, cand ajungi in pat sa te odihnesti.

sarut.jpg

E greu sa recunosti, insa daca esti corect/a cu tine vei intelege ca asa este.

Cand a fost ultima oara cand ai sustinut cu tarie privirea cuiva pe care doreai sa il/o cuceresti? Iti e dor de acele momente? Te intrebi daca mai poti? Te intrebi daca mai ai voie? Societatea de multe ori iti pune oprelisti, te ingradeste... Ce e insa in sufletul tau, ce ai vrea sa faci cu adevarat si mai ales DE CE?

Cum ar fi daca, intro-zi, ai imbraca haine elegante, si ai pune accentul pe un anumit aspect in vestimentatia ta: o pata de culoare, o pereche de pantofi mai speciala, un detaliu care stii sigur ca va atrage atentia...

Cred ca te-ar ajuta acest experiment! Alege mereu un parfum discret, dar de calitate. E bine sa investesti in tine, asadar cumpara-ti mai rar parfumuri, dar alege-le pe cele compatibile cu PH-ul pielii tale, acelea care, dupa opt ore de la aplicare isi vor dezvalui notele subtile... Da, atunci e momentul sa isi din carapace si sa iti pui in aplicare arsenalul...

Mai stii ce e seductia? Ma refer strict la seductia din categoria povestilor frumoase cu istorii apetisante si delaii picante din viata ta... Ma refer la acele momente care te fac sa simti ca respiri, ca traiesti, acele momente care iti cresc adrenalina si iti fac inima sa bata cu putere si sangele sa pompeze in vene endorfine...

O da, iti amintesti cu e sa simti senzatiile acelea cand ea te atinge usor cu varful degetelor, timid si tremurand... Iti amintesti si cum e cand el te priveste cu subinteles si il simti cum deja a patruns in fiinta ta cu totul... Nu, nu e nimic legat de sentimente...

Nu vorbim de fluturi in stomac, nu vorbim de cum ne indragostim... Nu amestecam lucrule, nu le complicam!

Vreau sa te gandesti cum te simti atunci cand primesti un compliment...

Simti ceva , ca o caldura, undeva in zona ombilicului, nu? Simti cum unul din centrii tai energetici se activeaza... Te simti puternic/a, ai muta muntii din loc. De aici pana la senzualitate si erotism cati pasi mai ai?

Ce te-a oprit sa mergi mai departe in momentul cand ai simtit acele senzatii?

Ce te face sa mergi mai departe?

picioar_dama_sexz.jpg

Consider ca in fiecare fiinta umana exista un potential urias latent. Energia care ne da viata este tocmai energia despre care iti vorbesc in acest articol, altfel nu am putea sa ne nastem.

Nu iti ignora instinctele, nu iti reprima energia vitala, constientizeaza-ti natura si fii autentic/a, fara reprosuri, fara remuscari, fara regrete!

Traieste-ti cu placere viata si invata sa iti placa sa traiesti!

Fii seducatoare/seducator... Ai curaj sa fii asa cum esti de fapt, nu te ascunde dupa un slogan sau dupa o moralitate gresit inteleasa. Nu te ascunde de tine!

Cand mergi pe strada, mergi cu spatele drept, capul sus, pieptul inainte, privirea inainte. Nu privi absolut niciodata in jos! Lumea ta se afla inainte , nu in pamant!!!

Zambeste! Zilnic, indiferent ce te asteapta acasa, la birou sau oriunde ai merge. Oricum ti-ai pus masca cand te-ai dat jos din pat de dimineata, asa ca daca tot o porti, fa-o sa te ajute, nu sa iti fie impotriva. Poarta o masca molipsitoare.

Prefa-te ca esti fericit/a pana o sa crezi si tu in asta. Stiu ca suna dur, dar daca tot te prefaci zilnic, daca nu intelegi ce inseamna sa lasi masca jos si sa fii autentic, daca tot nu crezi ca poti face asta, atunci iti spun ce vrei sa auzi: poarta o masca in continuare.

Dar macar poarta acea masca care te va ajuta sa iti imbunatatesti calitatea vietii. Incearca macar o saptamana.

Crede-ma, nu e o crima sa iti amintesti cum e sa fii seducatoare/seducator. Nu e un capat de lume sa zambesti acelei persoane care iti zambeste.

profil.jpg

Erotismul tau nu a murit, este acolo, dar ceea ce alegem sa hranim creste, ceea ce alegem sa ascundem hiberneaza.

Alegerea iti aprtine, desigur, insa intre un tango plin de pasiune si o plimbare in parc singur/a ce ai alege?

rodin.jpg

 

Intre o epigrama si un roman ce ai prefera? Unde se afla viata ta in aceasta clipa? Ce preferi?

blonda_candelabru.jpg

 

Inchide ochii si imagineaza-ti... Imagineaza-te pe tine, acea persoana puternica si invincibila, care atrage toate privirile, pe care si-ar dori-o oricine alaturi. Tu ti-ai dori sa stai alaturi de tine? Azi? De ce?

Iti ia atat de putin consum de energie sa faci acest pas si sa te poti bucura de alegerile facute... Incearca!

14915377_1157611777608898_290316465641913548_n.jpg