BrosNor, singurul creator de Marochinărie Tradițională de Lux din Europa și UP România, lider in domeniul soluțiilor de bonificare pentru angajați si nu numai, sunt încântați să anunțe debutul unei colaborări strategice ce promite să aducă o nouă dimensiune în lumea accesoriilor de lux.
Up România a deschis un nou canal de promovare pentru antreprenorii români chiar în platforma sa de beneficii extrasalariale flexibile – Up MultiBeneficii. Cei care au un business oriunde în România, online sau offline pot să adauge oferte în platformă printr-un proces 100% digital, fiind o inovație pe piața de beneficii extrasalariale.

​​​​​​​”Ne bucurăm să venim în piață cu un nou canal de promovare pentru antreprenorii români și totodată să oferim experiențe noi și inspirație utilizatorilor din platforma Up MultiBeneficii. Este o noutate, pentru că în România nu există nicio platforma de beneficii extrasalariale care să ofere acest tip de serviciu, 100% digital. Vizăm revoluționarea beneficiilor extrasalariale, pentru că piața are nevoie în acest moment mai mult decât oricând de soluții noi și creative. Companiile din România au nevoie de diferențiatori atunci când vine vorba de pachetul de beneficii, antreprenorii au nevoie de noi moduri de comunicare, iar angajații au nevoie de flexibilitate și libertate atunci când vine vorba de pachetul de beneficii extrasalariale. Up MultiBeneficii răspunde pozitiv la toate acestea și acest mix o face să fie poate cea mai derizabilă soluție din piață” declara Loredana Vătăvoiu, Director de Marketing Up România, la lansarea acestui canal de marketing pentru antreprenori în martie 2023.

Această colaborare reprezintă o unire între măiestria artizanală și experiența unui lider pe piață, având scopul de a oferi clienților o gamă extinsă de produse de cea mai înaltă calitate și rafinament. BrosNor, cu tradiția să bogată în crearea accesoriilor din piele naturală, se va asocia cu UP România pentru a aduce creațiile sale excepționale în fața unui public mai larg și mai diversificat.

"Suntem încântați să începem această nouă etapă în evoluția BrosNor prin colaborarea cu UP România," a declarat Cristina Gazner Cristescu, fondatoarea BrosNor. "Prin această asociere, suntem siguri că vom putea să ne extindem prezența pe piața națională și să oferim clienților noștri o gamă mai variată și mai accesibilă de produse de lux." a mai spus creatoarea.

UP România, cu rețeaua să extinsă de distribuție și expertiză, va juca un rol crucial în promovarea produselor BrosNor în întreaga țară. Debutul acestei colaborări are loc prin lansarea de vouchere volorice puse la dispoziție de către BrosNor pentru clienții UP România și este un pas important în planurile de extindere și diversificare a ambelor branduri.

Voucher_BrosNor_Up_1000.jpg


În ceea ce privește colaborarea pe segmentul de Multibeneficii puse la dispoziție de către Up România antreprenorilor români, odată cu lansarea noii colecții de la BrosNor "Felurite ș​​​​​​​i Iubite", ofertele cu discount special dedicat clienților Up România, vor putea fi accesate în cadrul aplicației Up România. De asemenea, BrosNor și Up România au mai pregătit și alte surprize pentru clienții lor, urmând să revină cu informații cât mai curând.

in_curand_brosNor_spring_2004.jpg

Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați shop.brosnor.com.