Ce ne învață marketing-ul și globalizarea. De ce Femeia își pierde atributele specifice feminității? Iată doar câteva motive și, desigur, Calea de urmat.

Globalizarea zice așa:

Dovedește cât ești de puternică. Dovedește cât de mult poți obține. Dovedește că ai făcut doar lucruri bune. Dovedește nu ai greșit. Și doar atunci și numai atunci, mă poți critica!

Înțelepciunea care ne oferă Calea de Mijloc vine cu o pildă:

Prințesa trăia fericită și mulțumită de Puterea ei, de tot ceea ce realiza și obținea, de fiecare lucru pe care îl făcea. Trăia împlinită și asumată. Știa că nu TREBUIE să dovedească ceva, cuiva. Știa că FERICIREA este în Sine, că nu depinde de "puterea" de a își expune o părere sau libertatea de a aduce critici celor care o înconjoară. De altfel, i se părea un lucru complet dezaxat și lipsit de utilitate să critici sau să îți dai cu părerea despre ce face altul. Știa că FERICIREA înseamnă Echilibru și Armonie, nu critică și vorbe goale! Și se simțea bine. Era împăcată cu Sine.
original.jpg

Dar, pentru că această ARMONIE cu Sinele era împotriva planurilor Împăraților, într-o zi, un trimis al unui Împărat, a venit la ea și i-a spus un "mare Secret" al "realizării de Sine":

"TREBUIE să trăiești FERICITĂ! DOVEDEȘTE că ești puternică! DOVEDEȘTE cât de mult poți obține! DOVEDEȘTE că POȚI să faci lucruri...!!! TREBUIE! Altfel, CEILALȚI nu te vor crede, iar celelalte Regate și Imperii nu te vor recunoaște și nu îți vor acorda dreptul de a-ți expune părerile și criticile cu privire la Sistemul lor și cu privire la ceilalți semeni!"

Astfel, prințesa, neștiind cât de mult înseamnă "mult", neștiind cât de puternică înseamnă "puternică", neștiind când este "suficient făcut", s-a trezit că trăiește sub presiunea lui "TREBUIE", pentru a se "integra" în colonia celorlalte Regate și Imperii.

Din acel moment, prințesa a uitat ce înseamnă ARMONIA și care este Sensul Existenței, a uitat care este ADEVĂRATA LIBERTATE, Sinele ei a devenit sclavul lui "TREBUIE", iar ea nu a mai fost FERICITĂ vreodată!

images.jpg

Aveți grijă de mesagerii falși care vă promit drepturi, libertăți și FERICIRE! Pentru că nu există cineva care să vă poată oferi, vreodată, ceea ce VOI deja aveți! Nu renunțați la LIBERTATEA voastră și la ARMONIE pentru o HIMERĂ. Nu îmbrățișați un "TREBUIE", doar pentru a vă simți asimilați printre ceilalți. Rămâneți o conștiință PURĂ, IMACULATĂ. Nu vă lăsați manipulați, pervertiți de mesagerii falși care vă promit FERICIREA. Ea este deja în voi!