Primavara este momentul optim pentru a face schimbari pentru tine, corpul si tenul tau. Terapia, este in esenta un catalizator al schimbarilor benefice pentru trup, minte si suflet.
Poti sa alegi terapii olfactive, sau remedii naturiste, poti desigur sa alegi terapii la un centru medical specializat, sau, te poti bucura de un rasfat complet, la centre specializate pentru asta.

Incepand cu tenul tau, mainile, trupul si mentalul si terminand cu atitudinea comportamentala, exista o sumedenie de terapii care te pot ajuta sa simti o schimbare grozava in viata ta de zi cu zi.

Pe unele dintre ele le poti incepe in clinici de specialitate si le poti continua si acasa, pe altele le poti face singura in propria ta locuinta, depinde doar de tine si disponibilitatile tale ce alegi.

Fantasy Girl 10268827556.jpg

Eu am ales in aceasta primavara sa ma bucur de un tratament complet de exemplu, pentru o zi, la  Avenue Dee Beauty Clinique & Spa Bucuresti, beneficiind de o terapie completa pentru tenul meu. 
Un astfel de tratament dureaza in medie in jur de o ora si iti ofera mai multe servicii: un peeling enzimatic, o sedinta cu Oxigen Hiperbaric cu o fiola, o masca adaptata cerintelor tenului si la final, un masaj absolut magic, cu o crema de fata potrivita fiecarui tip de ten in parte.
images.jpg

De asemenea, intentionez sa ma bucur de recuperare medicala, pentru ca, in lucrul pe care il fac zi de zi, coloana mea este destul de solicitata si uneori efectiv intepenesc, limitandu-mi-se astfel posibilitatea de miscare si mobilitatea intregului corp. De aceea, anul acesta m-am hotarat sa ii ofer trupului meu ceea ce este mai potrivit cerintelor sale si am ales chiropractica ca terapie de ameliorare a afectiunilor coloanei mele vertebrale.

La Avenue Dee Beauty Clinique & Spa Bucuresti exista posibilitatea de a face recuperare medicala, impreuna cu personal medical specilizat. Doctorul Deep Parmar este unul dintre specialistii in chiropractica, terapie dedicata remedierii deficientelor si blocajelor legate de sistemele osoase, musculare si nervoase, precum si pentru ajustarea pozitiei vertebrelor dislocate si restabilirea echilibrului fiziologic.
Pachetele pentru o astfel de terapie sunt accesibile si pot fi achizitionate contactand clinica la telefon 0739854226.
avenue-dee-1.jpg

Despre sedinta de o zi, pot sa va spun ca mi-am dorit sa scap de pungile de la ochi pe care le-am "capatat" datorita lucrului meu nocturn si sa mai elimin din enervantii pistrui cu care ma chinui de cand m-am nascut, fiindu-mi cu neputinta sa ies in lume fara un fond de ten care sa ii aopere in intregime! Ei bine, acum se poate sa scapi si de enervantii pistrui si de pungile de sub ochi, cu terapii adaptate nevoilor tale, chiar aici, la
Avenue Dee Beauty Clinique & Spa Bucuresti.
274739765_141556958330555_1677538331074445338_n.jpg

Dar sa revenim la sedinta de o zi
inainte de toate, tenul este pregatit pentru tratament, pritr-o demachiere lejera, apoi printr-o curatare in profunzime, cu un peeling enzimatic care are rolul de a deschide porii si a-i drena de fiecare impuritate.

beautician-with-brush-applies-white-moisturizing-mask-face-young-girl-client-spa-beauty-salon-1.jpg
Dupa peeling, urmeaza o curatare lejera, apoi incepem sedinta cu Oxigen Hiperaric.Rolul acestei terapii este de a curata, de a vindeca si oxigena pielea in profunzime, pana la nivelele cele mai profunde, cu aceasta ocazie facilitand si introducerea de substante nutritive in tesut. Intai se face o sedinta simpla, apoi una cu o fiola specifca fiecarei cerinte in parte: colagen, acid hialuronic, vitamina A, etc. Important de retinut, substantele folosite sunt doar substante NATURALE, pe care corpul nostru deja le are, dar, pe care, din varii motive, nu le secreta in anumite zone, pielea devenind astfel lipsita de stralucire si prospetime.
Rolul terapiei cu Oxigen Hiperbaric este de a oferi tenului un boost de energie si vitalitate.

Eternesse-face-treatment-siri-treatment-for-skin-and-face-glow-treatment-best-face-glow-treatent-in-hyderabad.jpg

La Avenue Dee Beauty Clinique & Spa Bucuresti beneficiezi de aceata terapie la preturi avantajoase, cu o programare in prealabil.

Dupa ce tenul a integrat in intregime substantele folosite in terapia cu Oxigenul Hiberbaric, urmeaza o masca aplicata pe fata si gat, in functie de de nevoile fiecarui ten in parte. In ceea ce ma priveste, tenul meu este usor mixt, adica normal cu anumite zone cu tendinta de ingrasare, asadar, masca pe care Vivienne Leu-Baramova a ales-o pentru tenul meu, a fost una care sa uniformizeze ph-ul pielii si sa confere stabilitate si fermitate tenului, ajutand asfel intregul tratament realizat sa se stabilizeze in celulele epidermului pentru o cat mai lunga perioada de timp!

masca-de-fata-780x405.jpg

La final, dupa ce masca a fost curatata de pe fata, Vivienne a aplicat crema, printr-un masaj cu totul magic. Vreau sa spun ca daca vreti sa va simtiti rasfatate si relaxate, este musai sa mergeti la
Avenue Dee Beauty Clinique & Spa Bucuresti pentru a va bucura de un masaj facial care va va transpune direct intr-o lume magica!
652x450_125899-masajul-facial-cu-efect-de-intinerire-te-scapa-de-riduri-si-iti-sterge-5-ani-de-pe-chip.jpg

Avenue Dee Beauty Clinique & Spa are sedii in Bucuresti si Targoviste, iar serviciile oferite sunt variate si efectuate de personal calificat. 

Desigur, o terapie pentru a putea fi completa, necesita un stil de viata sanatos si o grija aparte. Daca tratamentul de la clinica sau salon nu are si o continuare acasa, atunci eficacitatea sa scade in mod dramatic, de aceea, terapia personala este recomandata si chiar este un must-have al oricarei femei care se respecta si doreste sa aiba grija de ea! Cand spun asta, ma refer la o piele curatata zilnic, hidratata si hranita, utilizarea produselor de ingrijire si a produselor cosmetice de cea mai buna calitate, un stil de viata echilibrat, unde sarea, zaharul si grasimile trebuie sa se afle la un nivel cat mai scazut.
Un program de odihna adecvat si o hidratare corespunzatoare, cateva minute de miscare zilnic, un aport consistent de proteine si carbohidrati sanatosi pentru o functionare optima a sistemului nervos central cat si o  gandire pozitiva sunt atribute care determina orice fiinta umana sa functioneze la capacitatea ei maxima, iar oricare terapie sa isi multiplice efectele benefice, producand astfel un maximum de energie si vitalitate.
life1.jpg

Va recomand cu mare drag sa apelati la Avenue Dee Beauty Clinique & Spa Bucuresti pentru un ten luminos si intinerit, dar, in egala masura, va indemn sa va creati un ritual personal din a avea cu adevarat grija de voi! 
download.jpg

Pana data viitoare, va invit pe shop.brosnor.com, pentru o experienta completa de rasfat in aceasta primavara minunata!

1646681865496.png