disciplina.jpeg
Consecvența este cheia! Este vorba de disciplină, nu de motivație. Obișnuință și disciplină. Pur și simplu nu este o opțiune să nu o faci. De asemenea, mă simt mult mai bine după ce MA DUC LA SALA! Motivația e pentru cei care habar nu au ce vor in viata! Fă un minut timp de 3 zile. DISCIPLINA! Apoi fă 2 minute. Timp de 3 zile. Motivarea este un cuvânt care trebuie scos din vocabularul tău. Gandeste-te la beneficiile pe care le ai dupa ce faci exercitii!
Consecvența și disciplina sunt esențiale. Trebuie să îți afli "de ce" motivul pentru care vrei să faci exerciții fizice. De exemplu, "de ce-urile" mele sunt să fiu cea mai bună versiune a mea și merit o sănătate bună și o calitate excelentă a vieții la toate vârstele vieții mele. Refuz să mă întorc unde am fost și să fiu supraponderală și nefericită. Mă gândesc la sănătatea mea. Vreau să fiu sănătoasă și să rămân sănătoasă. 
Un bun inceput ar fi sa incerci sa mergi zilnic 10 minute. Motivația nu te va duce vreodata acolo unde vrei să fii, doar dedicarea și determinarea fac asta. Cât de mult îți dorești asta? Destul de mult încât să faci sport și atunci când nu vrei?
Motivația este supraevaluată. Disciplina și consecvența sunt cheia. Este greu să faci ceva ce nu vrei să faci. Începe încet, apoi crești în timp, dar fa-o în mod constant. Disciplina și hotărârea sunt modul în care te prezinți la exerciții.
Când nu am chef să fac nimic în ziua respectivă, mă duc jos la sala și încep. Odată ce am început sunt bine! Trebuie doar să mă prezint. Nu în fiecare zi sunt cel mai bun, unele zile sunt mai bune decât altele, dar mă gândesc că orice este mai bun decât nimic! Doar să apari și să începi. Am avut zile groaznice (obosit, letargic) în care eram sigur că antrenamentul va fi inutil. Dar apoi am apărut, m-am încălzit și bum! Destul de des, antrenamentul este bun.
Fa niște treburi casnice obositoare!!! Lucrul în curte ( grebla, mătura, pune frunze și resturi în saci mută pământul, rostogolește anvelopa aia veche dintr-o parte în alta a curții !) curățarea dușurilor și a pereților. Ridicarea ritmului cardiac și angajarea diferitelor grupe de mușchi. Elibereaza acele endorfine și apoi vei VREA să te antrenezi! Fa-ți un program, ai un plan și pune-ți hainele și fă-o pur și simplu!

rutine.jpg
Am constatat că nu este vorba de motivație, ci de a găsi motivul pentru care te antrenezi. Care este motivul pentru care vrei să te antrenezi? Motivul tău trebuie să fie mai puternic decât scuzele tale. Stabilește o oră, ca un interviu de angajare pe care nu poți să o ratezi. Începe cu 3 zile pe săptămână și crește.
Disciplină . Nu așteptați motivația, nu va veni niciodată. Cel puțin nu în mod constant. Fă-o fie că vrei sau nu. Despre asta este vorba! Peste 6 luni îți vei dori să fi început de azi.
Disciplină, obicei, ritual.
Trebuie să faci ceea ce trebuie să faci. Motivația este neesențială!
Începe! Disciplina mai presus de motivație. Găsește o activitate pe care îți face plăcere să o faci împreună cu antrenamentul cu greutăți. Costruieste obiceiul și va deveni o rutină.

327795937_1202011210727756_9202149908284113352_n.jpg
Mult succes!