Intreaga vara ai cautat sa te racoresti cu bauturi cat mai reci si mai revigorante, dar, acum, a venit in sfarsit momentul in care te poti relaxa cu o ciocolata calda, cu miere, lapte sau scotisoara, la lumina delicata a unei lumanari parfumate.

Spune-mi, asa-i ca si tie iti place sa savurezi o cana de ciocolata calda, aromata, fie la birou sau fie acasa, sa iti acorzi momentul tau de relaxare, avand alaturi o carte sau uitandu-te la un film, infasurata intr-o patura moale si pufoasa? Iata, acesta este un motiv sa iubesti zilele friguroase!

Iar noi iti dam o veste minunata: pentru fiecare comanda efectuata la BrosNor, in perioada 10 octombrie 2021 - 12 martie 2022,
de minimum 190 lei, primesti CADOU din partea noastra o paturica moale si pufoasa, o cutie cu ciocolata instant si o lumanare parfumata. Astfel, fie ca lucrezi de acasa sau esti la birou, zilele si serile tale, oricat de friguroase, vor fi calduroase, aromate si pline de bucurie adusa
in dar de la BrosNor!

Zilele toride si agitate de vara sunt inlocuite acum de momentele linistite, de sentimentul de pace si caldura pe care ti-l ofera o bautura calda, aburinda, sau lumina dulceaga a unei lumanari parfumate, sub o paturica pufoasa si moale.

Din Octombrie ziua incepe sa se micsorize, Soarele devine zgarcit cu razele sale, iar temperaturile scad din ce in ce mai mult. Zi de zi, visezi cu ochii deschisi la momentul acela in care, dupa o zi de lucru, ai ajuns acasa, te-ai descaltat, ti-ai imbracat hainele cele mai comode de casa, ti-ai facut o ciocolata calda si te-ai cuibarit in locul tau preferat din casa, in cea mai moale si pufoasa paturica pe care o ai.

Ce poate fi mai relaxant decât un moment doar cu tine, dupa o zi plina de agitatie si frig? Poate doar o sesiune de shopping pentru a-ti alege accesorile favorite, sau lectura unor articole de dezvoltare personala, sau, de ce nu,
o baie în aromele preferate, care să iti mângâie toate simturile...

A-ti oferi cateva clipe de liniste si a ramane doar tu cu tine, dupa o zi plina de stres si agitatie la locul de munca, te poate ajuta sa te refaci emotional si iti confera echilibrul necesar pentru minte si corp. Iar o ciocolata calda este  tot ce ai nevoie pentru a te ajuta sa te deconectezi si sa te relaxezi complet.

Cat timp savurezi bautura ta calda, poti incerca si o meditatie de relaxare: inchide ochii, imagineaza-ti cum fiecare expiratie scoate afara din tine tot ce a fost azi neplacut, iar la inspir, simti cum  aerul patrunde in plamani si ii umple cu liniste, calm, lumina si un sentiment de pace completa si mii si mii de luminite stralucitoare. Vizualizeaza cum fiecare neliniste, frica, tensiune, sentiment neplacut si energie reziduala se elimina din trupul si mintea ta, pe masura ce expiri rar si linistit, incet si lasi corpul sa se relaxeze. Fecare inspiratie o simti pana in varful degetelor de la maini si de la picioare. Simte cum fiecare bucatica din corpul tau este curatata si relaxata, ca atunci cand o pala de vant a maturat toate frunzele de pe caldaram si a lasat un loc curat si imaculat. Inspira puternic si incet, fara sa te grabesti, simtind totodata aroma lumanarilor tale parfumate si expira, de asemenea, puternic si relaxat, fara graba. Fa acest exercitiu de cateva ori, apoi bucura-te de cateva inghitituri de ciocolata calda. Vei simti cum te relaxezi si esti cuprinsa de o stare de pace si calm. 

Ciocolata calda are beneficii multiple asupra corpului tau, fiindu-ti un aliat impotriva starilor de tensiune, stres si nervozitate, iar daca folosesti miere si scortisoara pentru gust si aromatizare, rasfatul este desavarsit, prin faptul ca scortisoarea si mierea stimuleaza endorfinele si te ajuta sa iti recapeti zambetul pe buze, daca esti la birou, sau, daca alegi sa te bucuri de ea seara, sa ai o noapte de vis si vise de matase.
hot_chocolate_BrosNor.jpg