IDEI DE CADOURI DE CRACIUN PENTRU PRIETENI
SI CEI DRAGI

idei_cadouri_blog_brosnor_craciun_1.jpg
 

1. Pentru iubitorii muzicii

Poti sa le oferi in dar casti performante, boxe portabile care sa poate fi folosite si acasa dar si un abonament pe YouTube Premium, pentru a asculta si a vedea artistii favoriti, fara reclame si intreruperi.

Youtube-Premium-Christmas.jpg

2. Pentru cei care lucreaza de acasa

Persoanelor care au ales sa lucreze de acasa, le poti face cadou un green screen ( daca nu au! ) ca sa poata sa isi personalizeze filmarile on-line atunci cand au conferinte,  sau un set de birotica complet echipat cu aceesorii. De asemenea, fie ca lucreaza acasa sau la birou, o cana USB cu incalzire si mentinerea calda a lichidului este un accesoriu placut si utiil pentru fiecare dintre cei dragi.

inline_image_preview.jpg

3. Pentru impatimitii de lectura

Celor carora le place sa citeasca, le poti da in dar o coperta de carte creata manual, sau un semn de carte personalizat, creat pe comanda, ori un abonament on-line la o platforma care ofera carti de lecturat. Sau, desigur, toate cele mentionate, formand un set chic si elegant.
coperta piele naturala sculptat manual inchisa.jpeg

4. Pentru cinefili

Iubitorii filmelor pot sa se bucure de o varietate fantastica de filme si seriale, daca le faci cadou acces pentru un an la HBO MAX sau HBO Go sau acces la Netflix. De asemenea, un set de proiector si ecran pentru a vedea filmele favorite intocmai ca la cinema este o idee buna pentru un impatimit de seriale si filme.

images.jpg

5. Pentru cei carora le place sa gateasca

Ai printre cei dragi sau prieteni persoane care au ca pasiune arta culinara? Nimic mai simplu! Ofera-le cadou un set de condimente atent selectionate de tine, nu gata facute, sau un set de sosuri si uleiuri aromate selectate de tine. De asemenea, cu siguranta ca nu vei da gres daca, la un astfel de set vei adauga si un set de prosopele de bucatarie poate chiar personalizate.

spices.jpg

6. Pentru fashioniste

Reprezentantelor sexului frumos le poti oferi oricand in dar o poseta de mici dimensiuni, lucrata manual, cu posibilitatea de schimb in cazul in care nu le este pe plac modelul ales de tine, sau un voucher cu ajutorul caruia sa isi poata lua singure ce doresc, dar le poti crea si seturi formate din gentute unicat si etui-uri pentru farduri.

20210119_224743-01.jpeg

7. Pentru cei care poarta ochelari

Cu siguranta in anturajul tau ai si tu persoane care poarta, ocazional sau zilnic, ochelari. Fie ca sunt pentru vedere sau pur si simplu de dragul de a fi cool, ochelarii necesita o ingrijire deosebita si o pastrare aparte. De aceea, poti sa le faci cadou celor care poarta acest accesoriu ( din necesitate sau doar pentru a-si completa stilul ), un set format din servetele speciale pentru sters ochelarii si portochelari unisex, lucrati manual, din piele naturala
20210821_185925-01.jpeg
 

8. Pentru barbati

Intotdeauna cu barbatii este simplu sa alegi un cadou. O agenda creata manual sau un etui pentru stilou/pix ar putea fi alegerea ideala. Adauga la asta si un mouse-holder-etui si o sa ai un set minunat cu care sa il impresionezi!

41841632_233907887286481_2428311171275685888_n.jpg

9. Pentru genul care adora sa se relaxeze rafinat

Prietenilor sau persoanelor dragi din cercul tau apropiat carora stii ca le face placere sa savureze placerile vietii, inclusiv un pahar de vin bun sau un coniac adevarat, le poti oferi in dar un set de whskey de calitate cu pahare incluse, sau un set de lichior de diferite arome cu pahare. De asemenea, pentru ca se apropie Revelionul, poti opta pentru o sampanie buna, accesorizata cu pahare si artificii.

champagne.jpg

10. Pentru cei care iubesc sa decoreze casa de Craciun

Cu totii avem printre cei dragi pasionati de Magia Sarbatorilor, care incep sa simta bucuria Craciunului inca din octombrie. Pentru ei, dar nu numai, poti sa alegi drept cadou, un set de beculete, o perdea de beculete sau o ghirlanda de brad. De asemenea, le poti oferi in dar un set de globuri sau decoratiuni pentru casa si brad, realizate manual. Se vor bucura cu siguranta, in egala masura, orice varianta ai alege!

20210124_013415-01.jpeg

Iar in incheiere, tine minte ca pentru tine, cel mai frumos cadou este sa oferi cu generozitate, bucurie si iubire! Acestea sunt cadourile cele mai de pret. Dar, totusi, daca simti ca vrei sa te recompensezi cu un dar aparte, incearca sectiunea "Cadouri de Craciun" si rasfata-te cu creatii unicat care au taxa de livrare oferita cadou in perioada 16 decembrie 2021 - 16 ianuarie 2022.

christmas-presents.jpg


Sarbatori magice
si
un 2022 fabulos sa ai!