Astazi o sa iti vorbesc despre tine. Asa cum esti tu. Sau cum nu ai putea fi vreodata. Astazi iti spun doar ceea ce stii deja, dar, poate ca cintindu-le spuse de mine o sa le si constientizezi...

timp_BrosNor_1.jpg

Tu... Tu esti cine esti si nu ceea ce ai fi vrut sa fii. Esti tot ce ai fi putut deveni si poti fii in continuare. Chiar aici. Chiar acum. Esti toate variantele tale bune si rele intr-o multitudine de Universuri paralele, in aceeasi clipa, constant, acum si aici. Ceea ce determina sa fii acum asa cum esti,, este iluzia alegerii tale. In fiecare clipa, oricat de insignifianta ti-ar parea tie, intr-una din variantele de "tu" ai ales sa fii intr-un anume fel si iti accepti consecintele aceli alegeri.

Dar ceea ce face unica fiecare varianta a acestui "tu", este Sufletul. Anima. Acest mister inca nedeslusit de stiinta si spiritualitate, este cu siguranta SINELE care te detrmina sa faci schimbari REALE, constiente, la nivel subtil.  Si cand faci o asemenea schimbare, creezi puncte fixe, in toate Universurile, creezi o noua realitate pentru fiecare dintre variantele de "Tu" care pot exista in acel moment in fiecare dintre multiversuri. De aceea e important ca Sufeltul tau sa ramana viu, nealterat, pur, neatins si necorupt. 

timp_brosnor_2.jpg

Iluzia alegerii, a liberului arbitru este reala, dar cu toate acestea, posibilitatea de a schimba ceva in intreg cursul existentei exista si nu are legatura cu alegerea. Exista momente cheie cand, pentru o fractiune de secunda, se produc mici hiatusui in mersul acestor multiversuri. Atunci ai libertate. Libertatea este o sintagma foarte frumoasa. In fond si la urma urmei, daca ai constientiza tot ceea ce esti si mersul lucrurilor de fapt, ai putea sa iti dai seama ca "libertatea" este doar o idee abstracta, dar e mai bine sa nu intelegi acestea. Cand multiversurile au momente de hiatus, atunci, chiar in momentul acela, poti sa simti REAL ideea de libertate si poti face modificari, poti sa faci schimbari. In toate variantele existentei tale. Se spune ca iti re-scrii timpul, se spune ca iti re-scrii destinul. Putini sunt oamenii care au aceasta putere de a se "juca" cu "codul" lor si nu numai. Fiecare schimbare pe care o faci asupra ta, determina schimbari in mersul lururilor la nivel universal, pentru ca totul este legat si interconectat, chiar daca tu consideri ca nu ai vreo legatura cu ceva anume! Asadar, trebuie sa cunosti foarte bine punctele fixe si punctele libere unde poti face modificari si unde nu...

time-bruce-rolff.jpg

Ai dorinte. Mereu iti doresti ceva. Iti doresti sa ai ceva, iti doresti sa faci ceva. Iti doresti sa mergi undeva. Toate acestea trebuie sa stii ca ti le-ai implinit deja. Daca in constientul tau apare o dorinta, este pentru ca undeva, in multitudinea de variante "tu", acel lucru a fost deja obtinut. Cu toate ca nu esti constient pe deplin de existenta ta in multiversuri, aceste variante de "tu" sunt perpetuu interconectate. Ele simt, traiesc, iubesc, se imbolnavesc, se insanatosesc, se bucura, plang, rad, alearga, mananaca, fac dragoste, suspna, muncesc, traiesc si mor chiar in clipa asta, in acelasi timp. Timpul nu e de fapt asa cum ti-l imaginezi tu: trecut, prezent, viitor. Timpul este de fapt aici si acum. TOT! Pentru fiecare varianta de "tu". In aceasi loc. Acum. Tu mori si traiesti aici si acum in acelasi timp. La fel si toti cei dragi tie. Aste e e fapt realitatea. Asadar,trebuie sa stii ca in clipa cand ai o dorinta, aceasta a fost deja implinita intr-una dintre variantele tale de "tu".

timp_brosnor_3.jpg

Si acum, pentru ca stii toate acestea, spune-mi: cum iti imaginezi ca sunt variantele de "tu" din alte Universuri? Le vezi? Le simti? Asa-i ca ti se face pielea de gaina? Asa-i ca simti ca "ceva" te-a "atins" la nivel subtil? Asa-i ca te furnica pe sira spinarii? Priveste-le bine! Observa-le! Ia aminte! Atat la cele care iti  aduc aminte de ceea ce ai  fi vrut sa fii, cat si la cele la care nu ti-ai fi putut imagina ca ai putea fi vreodata. Uita-te si observa si  declinul si  culmile si monotonul. Cum ti se pare ACUM varianta pe care o ai aici si acum, in realitatea asta unde m-ai intalnit si pe mine? Nu exista "mai buna" sau "mai rea", exista insa o clipa de hiatus. Si clipa este ACUM! Ce vrei sa schimbi ACUM in variantele de "TU" din fiecare existenta posibila? Nu poti sa stergi ceva. Nu poti  sa stergi un "tu", asa cum nu poti sa faci un altul nou. De ce? Pentru ca nu asa functoneaza lucrurile. Si da, "CINEVA"  a creat toate aceste variante. Dar nu esti tu acel "cineva". Insa ai libertatea de a face mici modificari. Ce ai modifica in "codul" tau la nivel universal? Iti dau un indiciu: orice modificare facuta de tine acum, va genera un nou "tu" la nivel universal, o noua varianta, un "upgrade", de care, la un anumit moment, din nou, vei fi nemultumit. Firea umana este "programata" sa fie constant nemultumita si sa simta nevoia de schimbare. De ce? Pentru evolutie. Sau pur si simplu pentru distractie. In fond, ce ar fi  multiversurile, daca totul s-ar desfasra mereu la fel? Unde ar mai fi distractia? Unde ar mai fi interesul de a continua? Ei bine? Mai vrei sa faci acea schimbare? Da?  Atunci ce mai astepti? Dincolo de aici si acum crezi ca mai e ceva? Ma bucur ca ai aceasta credinta! 

900_Bruce-Rolff_dreamscope_29042018_1419.jpg