Exista evenimente care se organizeaza lunar sau saptamanal si care ne pot ajuta sa invatam si sa ne dezvoltam.
Mi-am propus sa va amintesc de cateva dintre ele, la care BroscutaNorocoasa a participat mai des.
Primul contact cu lumea networking-ului si cu alti oameni dornici de cunoastere la fel ca si mine, s-a produs odata cu participarea la "Bune practici in HR", eveniment organizat lunar, de catre Asociatia 4Career si Asociatia Nationala a Recrutorilor.
Chiar daca este o intrunire a practicienilor de Resurse Umane, temele abordate sunt foarte interesante si pentru un artist de handmade.
Intrarea se face pe baza de inscriere la fiecare eveniment. Ai ocazia sa intalnesti oameni minunati, sa afli lucruri interesante si sa faci networking. Recamand cu drag, mai ales ca Gabriel Chicioreanu si Marius Panuta sunt doi amfitrioni extraordinari, care iti vor raspunde la orice nedumerire sau intrebare, cu mare rabdare si intelepciune.

Un alt eveniment extraordinar la care am avut ocazia sa particip sunt "Calatoriile spre valori" organizate de catre Monica Eugeniu si @learningabout. Intrunirile au loc de asemenea lunar si ne ofera posibilitatea sa ascultam personalitati marcante ale culturii din Romania, oameni valorosi care, vin sa impartaseasca din emotiile si experienta lor de o viata tuturor celor prezenti. La astfel de intalniri am avut ocazia sa cunosc actori, medici, terapeuti, adevarati mentori pentru generatia noastra, a celor de 30 si ceva de ani.
Cu tot sufletul va recomand sa participati macar odata la aceste conferinte de educare a mintii si sufletului.

Un eveniment plin de viata si oameni frumosi este si Open Connect, eveniment care se petrece saptamanal si la care intrarea este gratuita. Aici, inveti sa te promovezi, sa iti educi limbajul trupului si sa vorbesti clar si raspicat despre tine si afacerea ta. Oameni minunati asemeni lui Dragos Roua te vor ajuta sa te promovezi si sa inveti cum sa faci asta intr-un mod natural, fara a deveni agresiv.
De asemenea, evenimentul iti permite sa tii un mic discurs de un minut, apoi sa te poti promova in fata tuturor celor prezenti sau sa cauti solutii pentru dezvoltarea afacerii tale. Aceasta oportunitate o au doar 5 persoane saptamanal si ca sa poti beneficia de acest lucru e necesar sa te inscrii printr-un email trimis organizatorilor.

 

Un alt loc minunat in care va puteti dezvolta aptitudinile si calitatile de antreprenor si nu numai, este BWFR - Business Woman Forum Romania.

72339e_cceb090480d84583871793bccbec2a07.jpg

Broscuta Norocoasa se simte onorata sa faca parte din BWFR si sa poata lua parte la evenimentele organizate de aceasta organizatie.
BWFR este o organizatie non-profit creata de femei, operata de femei si dedicata dezvoltarii femeilor, sprijinului femeilor si networking în arena de afaceri.

Activitatile BWFR sunt realizate in limba engleza si romana pentru a expune femeia la toate tipurile de inspiratie , metodologii de afaceri si medii diferite pe care femeile din intreaga lume pot oferi.

Ca un forum multinational, comunica cu forumuri similare la nivel local si peste tot în lume pentru a creste expunerea si a crea colaborari multinationale pentru a beneficia de expunere pe pietele externe.
 

Pentru a va inscrie trebuie doar sa completati formularul in sectiunea respectiva pe site. Calitatea de membru este gratuita.\


Brosccuta Norocoasa este membru al BWFR si gratie domniilor lor, doamnei Osnat Peled, fondator al BWFR si doamnei Miruna Moroianu, PR&Event Manager, participa la Workshop-urile The Breakfast Club I si II precum si la evenimentul ce va avea loc in data de 14 aprilie 2016, Academia Banilor.

Va recomand cu drag particiarea la evenimentele organizate de BWFR.