Mar 27, 2024, 10:07 AM
Misiunea Economică și Comercială a Francofoniei MissionECOF în Romania se desfasoara in perioada 27 martie - 29 martie 2024 la Palatul Parlamentului. 
May 21, 2022, 5:33 PM
Cand vorbim despre securitate cibernetica vorbim despre atacuri ransomware, vorbim despre virusi, vorbim despre vulnerabitatea datelor si a finantelor, dar, totodata, vorbim despre educatie, prevenire, implementare de solutii eficiente, tehnologie si adaptare. Ziarul Financiar a organizat Conferința "ZF CYBERSECURITY Trends 2022 EXPLOZIA ATACURILOR RANSOMWARE". Ne-am bucurat sa ne aflam prezenti la Summit, in calitate de invitati, alaturi de manageri si experiti in securitatea cibernetica din diverse companii din Romania si am invatat dar ne-am si propus sa aducem in discutie prin acest articol, teme importante care ne-au atras atentia. Pentru aceasta, l-am invitat azi, intr-un interviu, pe specialistul nostru pe partea de IT, Alex Cristescu, IT Project Specialist for Digital Solution la Camera de Comert si Industrie Romana-Germana si IT Manager pentru BrosNor care ne va explica cum funcționează securitatea cibernetica, ne va defini termeni folositi in acest domeniu si ne va oferi informatii utile si cu aplicare imediata, cu privire la prevenirea unui atac de acest tip pentru companii mici si antreprenori la inceput de drum.
Feb 27, 2018, 1:28 AM
O comunitate de specialisti la ceas aniversar.
Mar 15, 2016, 10:04 PM
Exista evenimente care se organizeaza lunar sau saptamanal si care ne pot ajuta sa invatam si sa ne dezvoltam. Mi-am propus sa va amintesc de cateva dintre ele, la care BroscutaNorocoasa a participat mai des.