Workshops by Marian Cotoi - Axelle Educational", organizat de catre Axelle

si Saloanele Marian Cotoi, s-a desfasurat in perioada 2-3 noiembrie la Rin

Grand Hotel din Bucuresti.

academia

Axelle.jpg

Evenimentul a fost structurat in doua Workshop-uri sustinute de maestrul Marian Cotoi in zilele de 2, respectiv 3 noiembrie 2016.

In prima zi participantii au realizat atat lucrari complexe, coafuri speciale de ocazie si nunta cat si o lucrare rapida in cadrul cursului Wedding & Party by Marian Cotoi. Toate lucrarile au fost efectuate pe cap de antrenament.

Cea de a doua zi a purtat amprenta demonstratiilor live oferite de catre cunoscutul stilist, in cadrul cursului Cutting Step by Step - by Marian Cotoi, participantii putand asimila informatii esentiale puse la dispozitie prin etalarea mai multor tehnici de tuns step by step, lucrate pe modele umane.

Atat tematica aleasa cat si implicarea organizatorilor au contribuit la reusita evenimentelor din cele doua zile.

Stilisti remarcati pentru talentul si pasiunea lor au participat in cele doua zile de training, completandu-si cunostintele in materie de hairsyle si tehnici de tuns.

Printre cei prezenti ii amintesc pe Ionut Zainea, Valentina Radu, Alina Vlad.

Prima zi de curs s-a incheiat cu premierea participantilor, acestia primindu-si diplomele cu mari emotii si bucrie.

14720398_1275074882542735_5226228967909756650_n.jpg

 

In cea de a doua zi am avut marea bucurie de a beneficia de o schimbare de look radicala, oferita de catre hairstylist-ul Marian Cotoi, in cadrul Workshop-ului Cutting Step by Step - by Marian Cotoi, alaturi de alte modele care au avut curajul sa faca o schimbare.

Primul model a beneficiat de un look avangardist, o coafura tinereasca, o tunsoare pentru par scurt, asimetrica.

Cel de al doilea model, a optat pentru o tunsoare clasica, un bob perfect, pe un par natural, drept.

In ceea ce ma priveste, imi doream mai mult volum si o coafura care sa se aranjeze singura, dar care sa aiba volum, fara eforturi suplimentare, imi doream ca parul meu sa capete un aspect sanatos si stralucitor, iar bretonul sa poata fi purtat in orice fel... Ei bine da, maestrul a reusit ceva ce parea imposibil, beneficiez de o coafura potrivita in orice ocazie, fie business, fie de ocazie, parul este mult mai sanatos si revigorat, este lung dar si scurt in acelasi timp, are textura si are volum, se aranjeaza singur fara efort.

 

Mani-pedi profi

14937221_1162228207197038_1193696631585459973_n.jpg

BrosNor

Informatiile prezentate in cadrul workshop-ului au fost de un real folos celor care au ales sa se inscrie, fiind practice si utile oricarui stilist care doreste sa isi multumeasca clientii cand e solicitat sa realizeze o anumita nuanta din paleta cromatica sau un anumit tip de tunsoare. S-a discutat despre tunsori pe par cret, despre mix-uri de culori pentru a realiza diferite nuante pentru vopsirea parului, s-au explicat diferite tehnici de decolorare si decapaj. Mai multe nu va voi povesti, pentru ca, daca va doriti sa invatati cu adevarat, Marian Cotoi va asteapta la Academia de Coafura si in cadrul cursurilor pe care le va initia alaturi de partenerii sai.

Cu drag tin sa mentionez implicarea doamnei Andreea Anchievici, director Axelle Romania, organizator al acestui eveniment, care pus la dispozitia participantilor toate materialele si ustensilele necesare bunei desfasurari a workshop-urilor.

DSC_1675.jpg

 

Mi-a fost foarte greu sa imi exprim toate emotiile, pentru ca bucuria prilejuita de aceste momente m-a impiedicat sa imi regasesc inspiratia, insa va las in compania unui scurt montaj care sa spuna mai mult decat pot eu sa o fac ( de data asta !! ) in cuvinte.