May 12, 2022, 12:12 PM
Femeia BrosNor stie sa traiasca fiecare clipa si sa se bucure de viata. Femeia BrosNor citeste acest articol si a ales sa devina parte din familia BrosNor!  Femeia BrosNor este UNICA si REMARCABILA tot asa cum sunt si creatiile pe care le poarta!
Apr 7, 2022, 2:14 PM
Florile sunt una dintre cele mai frumoase binecuvantari din natura, unul dintre cele mai frumoase lucruri din lume care fac viata tuturor mai vesela in multe feluri. Umple-ti casa cu flori pentru a-ti mentine mintea distrasa de la stresul de zi cu zi al vietii. Cand viata devine grea, este greu sa vezi lumina in intuneric, deci, a avea o mentalitate pozitiva este foarte necesar pentru a te simti mai bine. Florile proaspete pot avea un impact mare asupra bunastarii tale si te pot ajuta sa-ti gasesti linistea sufleteasca. Rolul florilor in viata noastra poate fi descoperit si in texte esoterice, in basme populare si mituri antice. Potrivit cercetarilor, florile au un efect vindecator asupra oamenilor care le primesc cadou si care le pastreaza in casele lor. Frumusetea lor naturala si parfumul fermecator ne incanta cu siguranta si ne fac viata mult mai frumoasa!
Mar 31, 2022, 11:53 PM
...pasiunea inseamna sa traiesti fiecare Creatie cu Trupul si Sufletul... Sunt o Femeie pasionala, la fel ca si tine, care, in plenitudinea ei, iubeste nebuneste si, in acelasi timp, aplica in iubirea ei Principii Stravechi, simte si traieste conform unor reguli pe care tu vrei sa le afli! Daca vrei cu adevarat sa le cunosti, ti le voi impartasi, curand, intr-n curs de Dezvoltare Personala. Scrie-mi daca esti interesata sa participi si vom discuta detaliile! cristina@brosnor.com
Mar 17, 2022, 11:26 AM
Viata ta este mai mult decat un potop de experiențe si atat! Pastreaza amintirea tuturor lucrurilor care ti se intampla, pentru a putea sa inveti din ele! Opreste-te si straduieste-te sa pricepi sensul lucrurilor care ti se intampla! Pastreaza un jurnal pentru a putea sa tii evidenta acestor intamplari! Jurnalul este unul dintre acele sfaturi care par prea simple pentru a funcționa efectiv, dar, de multe ori, lucrurile simple  ne afectează cel mai mult viața!
Feb 25, 2022, 5:56 AM
Martisorul este un obicei stravechi, cu radacini adanci in istoria poporului nostru si merita perpetuat si mai departe, in traditiile fiecarei familie. 
Feb 18, 2022, 8:25 AM
Dragobete inseamna insa mai mult decat "ziua indragostitilor" in sens comercial, fiind de fapt o sarbatoare solemna, care aminteste de ciclurile naturii, de renastere, de trezire, de devenire. 
Feb 4, 2022, 5:53 PM
Traieste dupa propriile tale principii si valori. Aceasta este adevarata Cale catre o viata implinita! Construeste-ti un set de valori si de principii, apoi urmeaza-le si ghideaza-ti pasii dupa ele! 
Jan 28, 2022, 9:21 AM
Un obicei nou intotdeauna are ecou in intreaga ta existenta. Atunci cand te simti intr-un blocaj si ai senzatia ca ai intrat in rutina, alege sa incepi ceva nou, sa aduci revigorare in viata ta. Un hobby este tot ceea ce ai nevoie. Fie ca alegi un curs, sau o ocupatie casnica, fie ca alegi o activitate de voluntariat sau un obicei personal, un hobby este acel moment pe care ti-l dedici doar tie si are legatura cu evolutia ta si a sufletului tau.
Jan 21, 2022, 9:18 AM
Ceea ce face dintr-o casa un adevarat "camin", o LOCUINTA cu adevarat, sunt micile detalii atat de importante pentru fiecare persoana in parte! Creaza-ti un spatiu doar al tau si pastreaza o mica parte din Magia Sarbatorilor in tot anul care a inceput
Jan 14, 2022, 9:10 AM
Te-a cuprins tristetea? Te  gandesti la fiecare cheltuiala din luna care a trecut si la toate cele care vor veni in luna curenta? Ai o stare de depresie si nu ti-o poti explica? Este vorba despre "Lunea Albastra - Blue Monday", care inseamna cea de a treia luni din luna ianuarie. Despre aceasta "luni" iti voi povesti in articolul de azi: de unde a "aparut", de ce si cum poti sa o combati.