WhatsApp Image 2024-04-05 at 12.25.12_8d1d6a7c.jpg

București, România - aprilie 2024 -
BrosNor este încântat să anunțe lansarea celei mai recente colecții, "Felurite și Iubite", ce va avea loc în data de 25 aprilie 2024. Această colecție reprezintă o sărbătorire a tot ceea ce înseamnă nou, frumos și aproape de suflet, înseamnă o etalare a rafinamentului și tradiției în industria marochinariei, evidențiind măiestria artizanală și pasiunea pentru frumos.

Fondat de către Cristina Gazner - Cristescu, unicul artizan autentic în piele din Europa, BrosNor se mândrește cu o tradiție îndelungată în realizarea de creații din piele naturală.
Colecția "Felurite și Iubite" își are rădăcinile în ideea de "de toate, pentru toți", îmbinând creații exquisite cu accesorii simple și drăgălașe, dedicate copilului din noi.

postare_poseta_verde.jpg

Piesele din colecție sunt create ca de obicei, urmând tehnicile Marochinariei Traditonale de Lux, fiecare creație fiind realizată manual cu atenție la detalii și o măiestrie fără egal în Europa actuală!

"Suntem extrem de mândri să prezentăm lumii întregi colecția noastră nouă și deosebită, 'Felurite și Iubite',"
a declarat Cristina Gazner - Cristescu, fondatoarea și artizana BrosNor.
"Această colecție este rezultatul unei pasiuni de-o viață pentru frumos și măiestrie artizanală, și suntem încântați să împărtășim această pasiune cu clienții noștri."

Gazner_mail_2024.jpg

"Felurite și Iubite" reprezintă o selecție variată de creații unicat sau în ediții limitate, incluzând portochelari și portarduri slim unisex, poșete plic, ornamente de Paște în forme diverse, în ediții de-luxe, sculptate și cusute manual, sau în ediții limitate pentru toate buzunarele, precum și alte accesorii de lux sau casual pentru doamne și domnișoare.
Fiecare piesă din această colecție îmbină tradiția cu inovația, oferind clienților o experiență autentică și de neuitat.
IMG-20240415-WA0052.jpg

Lansarea oficială a colecției "Felurite și Iubite" va avea loc în data de 25 aprilie 2024, iar clienții vor avea oportunitatea de a achiziționa aceste creații excepționale direct de pe site-ul BrosNor dar și din showroom-ul din București.
De asemenea, odată cu lansarea colecției, creațiile vor putea fi achiziționate și prin Up România, BrosNor oferind un discount de 30% pentru clietii Up România care achiziționează creațiile BrosNor aflate la ofertă pe platforma partenerilor săi.

felurite_si_iubite_BrosNor.jpg

Pentru mai multe informații despre BrosNor și noua colecție "Felurite și Iubite",
vă rugăm să vizitați website-ul la brosnor.com sau să ne contactați la adresa de e-mail office@brosnor.com.


Pentru mai multe informații de presă, vă rugăm să contactați:

Cristina Gazner - Cristescu
Manager BrosNor
Telefon: +40 726 493 514
E-mail: cristina@brosnor.com