Apr 15, 2024, 5:05 PM
București, România - aprilie 2024 - BrosNor este încântat să anunțe lansarea celei mai recente colecții, "Felurite și Iubite", ce va avea loc în data de 25 aprilie 2024. Această colecție reprezintă o sărbătorire a tot ceea ce înseamnă nou, frumos. Piesele din colecție sunt create ca de obicei, urmând tehnicile Marochinariei Traditonale de Lux, fiecare creație fiind realizată manual cu atenție la detalii și o măiestrie fără egal în Europa actuală!
Apr 5, 2024, 4:52 PM
În lumea fascinantă a pieței de lux din industria marochinariei, BrosNor se remarcă din nou prin lansarea unei colecții cu adevărat deosebite: "Felurite și Iubite". Această colecție aduce în prim plan o gamă diversificată de creații din piele naturală, lucrate manual cu migală și pasiune, reprezentând o sinteză perfectă între tradiție și modernitate.
Jan 5, 2024, 11:32 AM
Acceptă angajamentul de a te descotorosi de lucrurile vechi si nefolositoare și de a te organiza investind într-o geantă din piele lucrată manual, care combină perfect funcționalitatea cu moda.
Nov 13, 2023, 4:57 PM
Big Bag BrosNor - Noua Colectie de la BrosNor 🐢 vine pe 13 DECEMBRIE si iti aduce genti si posete cu adevarat mari!
May 19, 2022, 11:39 AM
Vrei sa vezi o alta Lume? Vrei sa auzi povesti despre printi si printese? Vrei sa vezi Creatii UNICE, faurite integral manual, intocmai ca in taramurile fermecate unde traiesc zane si spiridusi? Vino in BrosNoria si afla totul despre BrosNor, Marochinaria Traditionala de Lux si Creatia Fabuloasa, chiar de la Cristina, singurul marochiner traditional din Romania si poate chiar din Europa!
Dec 8, 2021, 4:38 PM
Cosmic Christmas, noua colectie de Craciun, inspirata de magnificul Astru Solar si de stralucirea fascinanta a Lunii. vine pe 16 decembrie la  BrosNor DeLuxe cu creatii unicat, disponibile in doua segmente: "Silver Moon" si "Golden Sun".
Oct 22, 2021, 11:11 AM
Domeniul fashion este un univers amplu, caruia ii sunt atribuite multiple stiluri si cu siguranta o cromatica diversa, uneori naucitoare. Innoirea periodica a garderobei previne monotonia si ajuta la actualizarea stilului in mod constant.
Feb 25, 2016, 12:00 PM
Coloraţi clipele cu lucruri frumoase. Broscuţa Norocoasă vă oferă din suflet, pentru suflet, frumos, calitate şi iubire :)