Buna dimineata!
Este o dimineata frumoasa de mai, cu un soare luminos si cantec linistitior de pasari. Ma pregatesc sa ies in oras, sa savuram binecuvantarea Naturii si a Libertatii de oricare fel: Libertate de miscare, Libertate de gandire etc.

Am visat ceva aparte asta noapte. In ultimele luni acest soi de vise s-au intensificat. Tocmai de aceea, azi, m-am hotarat sa iti scriu ceva. Scurt, pentru ca, asa cum spuneam, ma pregatesc sa ies la Soare...

In urma visului pe care l-am avut in noaptea care tomai s-a scurs, dar si a experientelor mele din trecut referitoare la diferiti oameni pe care i-am intalnit, am ajuns la concluzia ca OAMENII NU SE SCHIMBA. Totusi, exista si exceptii. Exista si momente cand se produc anumite schmbari. Toti cei pe care i-am intalnit si au suferit schimbarile acestea ( spun "toti" pentru ca sunt o mana de oameni si spun "suferit" pentru ca intr-adevar transformarile au fost traumatizante ), s-au schimbat.

Articolul meu din aceasta dimineata, este, mai degraba, o atentionare, decat o relatare. 

Vreau sa te atentionez sa ai grija cu CE te joci, CAT te joci si daca stii REGULILE. Exista Jocuri pe Lumea asta, care necesita multa pricepere si respectare a Regulilor. Nu toate Jocurile pot fi "pacalite", nu la toate poti sa triezi, chiar daca, de moment, senzatia este ca ai reusit. Calea aceasta Msterioasa, in care dorintele iti devin realitate "peste noapte", Calea asta unde fiecare Gand pe  care  il "sadesti" se materializeaza, are niste Reguli foarte clare si stricte, pe care TU, persoana care se apuca sa "joace" trebuie nu doar sa le stii ca pe numele tau, dar trebuie sa le respecti ca pe ceva de neclintit.

Joaca asta te poate schimba asa cum iti doresti, cum ai visat, sau, dimpotriva, te poate transforma. In absenta respectarii regulilor si in prezenta trisatului, Jocul iti va indeplini in continuare visele, insa te va transforma.

Eu ma adresez acum celor care STIU despre CE vorbesc eu aici si nu acelora dintre voi care deja credeti ca fabulez sauvorbesti in dodii, desigur.

Pentru TINE, persoana care ai HABAR despre ce vorbesc si la ce ma refer, acesta este un AVERTISMENT: pretul platit pentru o joaca de curiozitate nu merita!
Am vazut transformari sinistre, crede-ma! Nici macar nu a meritat. In general nu merita. 

Jocul asta nu este o jaca, nu este destinat oricui si nu se jaca din teribilism sau curiozitate. Asta este una dntre REGULILE de baza! Jocul il inveti, ii respecti Regulile, il exersezi si mai ales nu il folosesti pntru a face rau sau pentru a te distra. Abilitatile pe care le dobandesti invatand acest Joc, le folosesti pentru a-ti dezvolta propriile tale Haruri, pentru a evolua si a te dezvolta. Ai grija cum folosesti ENERGIA in acest Joc. Fiecare actiune pe care o vei face necesita o anumita cantitate de Energie consumata. Energia se regenereaza in timp, dar daca TU te apuci sa te "joci" insa nu ai invatat cum sa iti regenerezi Energia consumata, exista riscul ca Timpul de recuperare al Energiei sa fie mai mare decat Timpul Vital... Asta se traduce de cele mai multe ori prin transformari la nivel fizic, pshic, mental. Un exempuextrem de elocvent pentru asta este celebrul Dorian Gray.... 
Transformarile suferite se traduc in boli, in afectiuni, in imbatranire precoce, in atrofierea capacitatii de a simti, mergand pana la nebunie sau moarte. Depinde cata Energie ai consmat,in cat timp si ce ai facut cu ea.

De  obicei, Energia consumata in procese de Creatie care au la baza Pricipii pozitive, care aduc Armonie si Echilibru in Lumi, se recupereaza mai rapid. Energia "cheltuita" insa pentru a crea ceva care are la baza un principiu care tine de ego, de negativ sau de distrugere ( da, pare paradoxal, dar distrugerea trebuie creata, nu apare de una singura.... ), se recupereaza cu mult mai greu, intr-un timp mult mai lung. Trebuie sa t gandesti bine daca merita sa te joci astfel. Daca Pretul platit merita curiozitatea sau satisfctia Ego-ului tau. 

Atunci cand stii ca poti sa te joci, ai, la fel ca un copil,  la inceput, o tendinta de a te juca de dragul jocului. Vrei sa vezi cum e, vrei sa demonstrezi ca poti. Tie sau altora. Apoi, Ego-ul creste si incepe sa te pacaleasca. Devii dependend de PUTERE. Puterea de a manipula, Putrea de a face... Dar, fara sa realizezi, toate astea costa. Si costa scump. Cand Timpul tau se termina, incep sa coste prin urmasii de sange cei mai apropiati Te costa Timpul lor. Te costa sanatatea lor. Te costa viitorul lor. Te costa Energia lor. Te costa VIATA lor. Energia ta se recupereaza de undeva, da, dar nu din Timpul tau. Ajungi sa realizezi abia tarziu, cand esti aproape de Marea Trecere, ca Timpul tau era deja de mult consumat, iar cei apropiati tie sunt condamnati pentru ca Tu nu ai avut discernamantul de a stii CUM sa te joci.

Cam asa ne schimba Jocul sau ne transforma. Foloseste Energia pentru a Crea Armonie. Foloseste Jocul prin respectarea Regulilor. Nu folosi in exces Jocul, pentru ca Fiinta Umana este Duala, iar dezechilibrele pot aparea oricand, la orice pas pe Cale, chiar si la cei mai echilibrati si intelepti. Foloseste cu discernamant si moderatie Jocul. Dependenta de Putere este cel mai aprig Dusman al tau.

Fii curat, fii liber, fii sincer, fii bine intentionat. JOCUL nu este o Joaca! 
Altfel spus, joaca-te cu moderatie. Creaza cu discernamant!
Avra kadavra!