Mar 17, 2022, 11:26 AM
Viata ta este mai mult decat un potop de experiențe si atat! Pastreaza amintirea tuturor lucrurilor care ti se intampla, pentru a putea sa inveti din ele! Opreste-te si straduieste-te sa pricepi sensul lucrurilor care ti se intampla! Pastreaza un jurnal pentru a putea sa tii evidenta acestor intamplari! Jurnalul este unul dintre acele sfaturi care par prea simple pentru a funcționa efectiv, dar, de multe ori, lucrurile simple  ne afectează cel mai mult viața!
Feb 25, 2022, 5:56 AM
Martisorul este un obicei stravechi, cu radacini adanci in istoria poporului nostru si merita perpetuat si mai departe, in traditiile fiecarei familie. 
Feb 18, 2022, 8:25 AM
Dragobete inseamna insa mai mult decat "ziua indragostitilor" in sens comercial, fiind de fapt o sarbatoare solemna, care aminteste de ciclurile naturii, de renastere, de trezire, de devenire. 
Feb 4, 2022, 5:53 PM
Traieste dupa propriile tale principii si valori. Aceasta este adevarata Cale catre o viata implinita! Construeste-ti un set de valori si de principii, apoi urmeaza-le si ghideaza-ti pasii dupa ele! 
Jan 28, 2022, 9:21 AM
Un obicei nou intotdeauna are ecou in intreaga ta existenta. Atunci cand te simti intr-un blocaj si ai senzatia ca ai intrat in rutina, alege sa incepi ceva nou, sa aduci revigorare in viata ta. Un hobby este tot ceea ce ai nevoie. Fie ca alegi un curs, sau o ocupatie casnica, fie ca alegi o activitate de voluntariat sau un obicei personal, un hobby este acel moment pe care ti-l dedici doar tie si are legatura cu evolutia ta si a sufletului tau.
Jan 21, 2022, 9:18 AM
Ceea ce face dintr-o casa un adevarat "camin", o LOCUINTA cu adevarat, sunt micile detalii atat de importante pentru fiecare persoana in parte! Creaza-ti un spatiu doar al tau si pastreaza o mica parte din Magia Sarbatorilor in tot anul care a inceput
Jan 14, 2022, 9:10 AM
Te-a cuprins tristetea? Te  gandesti la fiecare cheltuiala din luna care a trecut si la toate cele care vor veni in luna curenta? Ai o stare de depresie si nu ti-o poti explica? Este vorba despre "Lunea Albastra - Blue Monday", care inseamna cea de a treia luni din luna ianuarie. Despre aceasta "luni" iti voi povesti in articolul de azi: de unde a "aparut", de ce si cum poti sa o combati.
Jan 7, 2022, 5:05 PM
Daca ai nevoie de inspiratie pe langa dorintele pe care le ai, iata aici cateva idei care te vor ajuta sa te hotarasti ce activitate sa alegi pentru a deveni noua ta pasiune in acest an.
Jan 5, 2022, 9:53 AM
Cum vrei sa fie anul 2022 pentru tine? Fie ca alegi sa iti faci o lista mare, fie ca alegi sa pui in practica doar cateva obiceiuri, cu siguranta ca anul acesta va fi unul fantastic pentru tine! Ai nevoie de inspiratie? Citeste cateva idei de pe blog-ul BrosNor si fa-ti un an MAGIC!
Dec 27, 2021, 9:03 AM
Astea sunt urarile la final de an acum Mai presus de toate dara, aminteste-ti sa fii bun! Bunatatea-i o comoara care merita pastrata si-mpartita deopotriva pentru ca-i nemasurata!