May 19, 2022, 11:39 AM
Vrei sa vezi o alta Lume? Vrei sa auzi povesti despre printi si printese? Vrei sa vezi Creatii UNICE, faurite integral manual, intocmai ca in taramurile fermecate unde traiesc zane si spiridusi? Vino in BrosNoria si afla totul despre BrosNor, Marochinaria Traditionala de Lux si Creatia Fabuloasa, chiar de la Cristina, singurul marochiner traditional din Romania si poate chiar din Europa!
May 12, 2022, 12:12 PM
Femeia BrosNor stie sa traiasca fiecare clipa si sa se bucure de viata. Femeia BrosNor citeste acest articol si a ales sa devina parte din familia BrosNor!  Femeia BrosNor este UNICA si REMARCABILA tot asa cum sunt si creatiile pe care le poarta!
May 10, 2022, 12:56 PM
Fucsia este o culoare atemporala si vesnic la moda. Poarta aceasta culoare si vei observa un un tonus revigorat. Alege creatii fucsia BrosNor DeLuxe si bucura-te de viata!
Apr 7, 2022, 2:14 PM
Florile sunt una dintre cele mai frumoase binecuvantari din natura, unul dintre cele mai frumoase lucruri din lume care fac viata tuturor mai vesela in multe feluri. Umple-ti casa cu flori pentru a-ti mentine mintea distrasa de la stresul de zi cu zi al vietii. Cand viata devine grea, este greu sa vezi lumina in intuneric, deci, a avea o mentalitate pozitiva este foarte necesar pentru a te simti mai bine. Florile proaspete pot avea un impact mare asupra bunastarii tale si te pot ajuta sa-ti gasesti linistea sufleteasca. Rolul florilor in viata noastra poate fi descoperit si in texte esoterice, in basme populare si mituri antice. Potrivit cercetarilor, florile au un efect vindecator asupra oamenilor care le primesc cadou si care le pastreaza in casele lor. Frumusetea lor naturala si parfumul fermecator ne incanta cu siguranta si ne fac viata mult mai frumoasa!
Jan 5, 2022, 9:53 AM
Cum vrei sa fie anul 2022 pentru tine? Fie ca alegi sa iti faci o lista mare, fie ca alegi sa pui in practica doar cateva obiceiuri, cu siguranta ca anul acesta va fi unul fantastic pentru tine! Ai nevoie de inspiratie? Citeste cateva idei de pe blog-ul BrosNor si fa-ti un an MAGIC!
Dec 27, 2021, 9:03 AM
Astea sunt urarile la final de an acum Mai presus de toate dara, aminteste-ti sa fii bun! Bunatatea-i o comoara care merita pastrata si-mpartita deopotriva pentru ca-i nemasurata!
Dec 22, 2021, 11:03 AM
IDEI DE CADOURI DE CRACIUN PENTRU PRIETENI SI CEI DRAGI
Dec 17, 2021, 6:38 AM
Tu... Tu esti cine esti si nu ceea ce ai fi vrut sa fii. Esti tot ce ai fi putut deveni si poti fii in continuare. Chiar aici. Chiar acum. Esti toate variantele tale bune si rele intr-o multitudine de Universuri paralele, in aceeasi clipa, constant, acum si aici.
Nov 29, 2021, 3:26 PM
Fiecare lacrima poarta cu sine o amintire, fiecare amintire are si o speranta legata de ea. Continua sa speri si visul ti se va implini!